Fælles tørretumbler problemer

May 19

Fælles tørretumbler problemer

En tøj tørretumbler hjælper du spare penge og tid ved at holde dig fra at skulle bruge offentlige faciliteter, men det kan kun gøre det, hvis det fungerer korrekt. Hvis du løber ind i store problemer med din tørretumbler, som du ikke føler sig sikker diagnosticering, kalde en reparation professional. Nogle fælles tørretumbler problemer, men du kan løse på egen hånd.

Tørretumbler virker ikke på alle

Ifølge online Hjem apparat ressource Appliance støtte er der et par mulige grunde din tørretumbler kan helt stoppe med at arbejde. Hvis din tørretumbler er beliggende ved siden af din skive, kunne vibrationerne fra vaskemaskinen har unplugged tørretumbleren. Check den tørretumbler power stik for at sikre det er installeret korrekt. En anden mulig årsag til din tørretumbler ikke reagere er en blæst sikring eller udløst breaker i hjemmets breaker box. Erstatte den blæst sikringer eller reset den udløst breaker for at afhjælpe dette problem. Husk på at en tørretumbler, der ture en afbryder eller blæser en sikring kan have andre magt-relaterede problemer. Kalde en reparation professionelle, hvis din tørretumbler snubler breaker, eller hvis det stadig ikke vil tænde efter ved hjælp af disse tip til fejlfinding.

Tørretumbleren vil tørre

En tørretumbler, der ikke er i stand til at generere varme for at tørre tøj er et fælles problem, ifølge webstedet online hjem reparation hjem Tips. Tjekke et par ting at løse dette problem. Tjek din tørretumbler udluftningsanordning slange forbindelser for at sikre de er stramt omkring den tørretumbler udluftningsanordning og væg udluftning. Sørg for der er ingen huller i din udluftning slange. For at tillade tørretumbler til at arbejde ordentligt, vent slangen skal forhindre luft i at flygte. Tjek indersiden af udluftningsanordning slangen til at se hvis lint tilstopning det, og kontrollere lint fælden i en tørretumbler. Hjem Tips anbefaler rengøring lint fælden før hver belastning for at sikre din tørretumbler kører korrekt. Rengøring fnug ud af din tørretumbler også reducerer risikoen for brand.

Tørretumbler døren vil ikke lukke

Hvis tørretumbler døren ikke lukker ordentligt, vil tørretumbleren ikke arbejde. Ifølge reparation online ressource Repair2000, erstatte plast eller metal fangsten fandt rundt om døråbningen på din tørretumbler kan gøre døren lukker. Lirke den gamle fangst enhed ud med en skruetrækker, og derefter poppe en ny enhed i hånden. Udskiftning tørretumbler døren fangster er universel og én størrelse skal passe til alle.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com