Hvordan man laver en tørret flodlejet

06/24/2014 by admin

Hvordan man laver en tørret flodlejet

Drage fordel af en naturlig hældning i din landskab til at oprette en tørret river bed omdrejningspunkt. Du kan gøre en tørret flodlejet på plant underlag, men enhver regnvand opsamlet kan blive stagnerende. Hvis din ejendom er niveau, kan du stadig gøre en tørret flodlejet; bare oprette en blid skråning ved at grave renden gradvist dybere fra start til slut. Valg af sten til flodlejet er subjektiv; Køb mellemstore til store river klipper fra et landskab levering butik eller Søg efter klipper på din egen ejendom.

Instruktioner

•Mark venstre og højre side af floden tørrede seng med spraymaling. Maling linjerne angiver bredden på sengen og fungere som en vejledning under udgravning. Gøre tørrede flodlejet mindst 18 inches lang, bredere hvis din landskab giver mulighed for. Bredden af flodlejet behøver ikke at være ensartet og bør indeholde et par kurver eller snoninger for ekstra design interesse.

•Excavate afstanden mellem linjerne maling efter forholdet to til én; Hvis sengen er 2 fod bred, udgrave en 1-fods dybde. Hvis din ejendom er niveau, starter med en udgravning af 1 fod, så øge dybden i 2-tommer intervaller hver 1 fods langs længden af sengen. En gradvis dybde stigning vil tillade regnvand til at flyde nedstrøms.

•Klippe landskab stof til at passe inde i udgravede område. Linje de tørre sengen med landskab stof til at hjælpe med at fjerne ukrudt. Sikre landskab stof på plads med landskab stof pins på begge sider af flodlejet.

•Dæk landskab stof med en 2-tommer lag af grus.

•Mix thinset mørtel eller cement i en spand ifølge producentens anvisninger. Sprede en 2-tommer tykt lag af våd mørtel på et lille afsnit i begyndelsen af flodlejet. Tryk på små og mellemstore river klipper langs midten af sengen og største flod klipperne langs siderne.

•Work din vej ned flodbund spredes mørtel og trykke på klipperne i sted. Forsøg ikke at gøre et mønster; tørrede flodlejet vises mere naturlig hvis du arrangere klipperne tilfældigt.

Tips & advarsler

  • Installere planter langs bredden af din tørrede flodlejet at camouflere landskab stof og gøre sengen synes naturlige. Vælge planter, der vokser bedst i din hårdførhed zone.

Relaterede artikler