Min gårdhave dørlås vil ikke åbne

July 10

Min gårdhave dørlås vil ikke åbne

Patio dørlåse, ligesom alle andre låsen mekanismer, kan arbejde år i træk uden nogen tegn på problemer før pludselig jamming. I modsætning til dørlåse i dit hus udsættes terrasse dør afløse for ekstrem varme og kulde, samt fugt og blæse snavs på ydersiden af huset. Disse kan alle bidrage til den lås svigt.

Smøring

Indersiden af din terrasse dør lås, ligesom alle andre låse, har brug for smøring til at holde de forskellige metaldele inde bevæger sig frit. Over tid kan den oprindelige smøring bære ud, hvilket gør låsen sværere og sværere at dreje, indtil det en dag ikke virker på alle. Pulveriseret grafit, tilgængelig på de fleste isenkræmmere, hjælper med smøring, som gør en gennemtrængende smøremiddel som WD-40 du spray til låsen mekanisme. Du vil arbejde din nøgle omkring i låsen i flere minutter efter du smøre det for at sprede smøring.

Frosne lås

Når de udendørs temperaturer dykke under frysepunktet, kan lås på døren gårdhave blive offer for koldt. Hvis fugt ind i slusen det kan fryse inde, at skabe en barriere af is, der stopper alle bevægelse inde i låsen og kan endda holde dig fra isætning nøglen i låsen. Brug en skruetrækker, søm neglesaks, en mail oplukker eller en anden lille værktøj til at bryde fra hinanden og fjerne enhver is, der dækker ydersiden af låsen. Hvis låsen stadig ikke virker, spray en lås deicer ind i den. Hvis du ikke har en deicer, varme op din nøgle med en match eller lysere og indsætte det i låsen.

Centrale problemer

Din gårdhave dørlås kan ikke have et problem overhovedet, men den nøgle, du bruger til at åbne eller lukke låsen er kilden til problemet. Undersøge nøglen nøje for tegn på skader såsom ru kanter, gouges i metal og korrosion. Du kan muligvis fil væk nogle skader, mens andre centrale skader kan kræve dig til at erstatte nøglen. Også, skinne en lommelygte ind i låsen mekanisme til at kontrollere for nøgleelementer. En anden kan have forskydes fra en del af en nøgle i låsen.

Defekt lås

Patio dørlåse, ligesom andre mekaniske anordninger, varer ikke evigt og i sidste ende vil mislykkes. Hvis din lås ikke fungerer, efter du har prøvet andre rettelser, kan det være tid til at fjerne låsen sammen med håndtaget og installere en udskiftning. Din lokale hjem forbedring butik bør have en bred vifte af døren håndtag med lås mekanismer til at vælge fra. Vælge et håndtag og lås, der er designet til udvendige døre, da de er designet til at modstå de elementer bedre og funktion en mere heftig lås til at holde ubudne gæster ude.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com