Sådan installeres brændeovne i en mursten pejs

July 17

Pejse skabe en indbydende varm glød i et hjem, men de er ikke meget effektiv, når det kommer til varme hjem ud over den umiddelbare nærhed af pejsen. På grund af deres åbne design, det er svært at styre forbraendingshastigheden af en brand i en pejs og en stor del af varmeenergi, der går lige op i skorstenen. Installere en brændeovn i eller foran pejsen kan øge effektiviteten af dit træ varme system betydeligt.

Instruktioner

•Rengør ud din pejs skorsten grundigt. Brug et formål-made skorsten flue børste på en glasfiber pole. Stående på tagterrassen, Skub denne børste ned flue af skorstenen og flytte den frem og tilbage. Dette vil skabe en ren skorsten, der er fri for sod og creosot med at lufte din brændeovn.

•Sæt træ komfur foran pejsen. Hvis du har en stor pejs og en lille brændeovn, kan du sætte brændeovn direkte i pejsen og lufte det med et rør, der går lige op i skorstenen. Hvis den brændeovn er for stor, vil du nødt til at placere den foran pejsen og køre et rør tilbage til skorstenen.

•Indstil hvor mange rør skal du baseret på hvor din brændeovn er ved at blive installeret. Hvis det er foran pejsen, vil du har brug for flere længder af sort stovepipe og to 90 graders vinkler. Samle disse stykker af glidende enderne af stovepipe i vinkler, boring små huller igennem dem og skrue dem sammen.

•Sæt slutningen af stovepipe til spjæld i din skorsten. Afhængigt af hvilken slags spjæld du har, skal du nogle type adapter til at passe to sammen. Du kan finde disse på nogle hjem forbedring butikker samt på enhver speciale brændeovn og varme butik.

•Sæt anden enden af stovepipe i røg hullet i din brændeovn. Tilslut begge ender af stovepipe med tre skruer fordeles jævnt omkring omkredsen af røret.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com