Hvordan man laver papir tapet

July 20

Hvordan man laver papir tapet

Du har søgt verden og simpelthen ikke kan finde det ønskede tapet design. Hvad er en person at gøre? Lav dit eget! Papir tapet kan oprettes fra papir væg liner, også kendt som væg liner, Tom bestand, liner papir eller Grundpapir. Tapet liner er brugt til at dække beskadigede vægge og derefter dækket med tapet. Køb ruller af ikke-vævede liner og stempel, stencil eller male papir med dit eget design. Tapet liner er solgt til home-forbedring, tapet, maling og nogle hjem-indretning butikker. Forsyninger til at skabe tapet kan købes på håndværk og discountbutikker.

Instruktioner

•Spread ikke-vævede papir væg liner rulle ud på en flad arbejdsoverflade. Tapet liner er solgt i ruller, der er 28, 30 eller 32 inches lang og, typisk 30 yards længere.

•Brug gummistempler og blæk, male dit design eller tape en stencil over på liner og bruge stencil pensler og maling til stencil billeder. Design og metode til at anvende design er op til dine præferencer og valg af medium.

•Work på én sektion (så store som bordpladen) ad gangen. Tillad denne sektion af design til at tørre helt, før rullende ud ekstra længder af liner og fortsætte dit design program.

•Kontrollér mere tapet end du skøn vil være nødvendig. Du skal give mulighed for 2 inches af udhæng på toppen, bunden og kanten af væggen. Du skal også mulighed for minimal overlapning på siderne, når du anvender tapet strips til væggen. Hvis du laver for lidt tapet, vil det være svært at gentage det præcise design igen hvis du nødt til at starte fra bunden. Gøre mindst en ekstra rulle tapet.

•Applicer en akryl klart frakke med en maling rulle, hvis du ønsker at forsegle design. Konsultere emballering af rubber-stamp blæk eller stencil, acryl eller olie-baseret maling, der anvendes på tapet design for at sikre, du kan med held forsegle design med en klar lak. Nogle blæk eller stencil maling kan køre eller blive ødelagt med anvendelse af en klar lak. Tillad klarlak tørre fuldstændigt.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com