Central klimaanlægget problemer med vandet samle

August 3

Alle klimaanlæg, producere være de centrale eller Vinduesenheder, spildevand som et biprodukt af deres afkøling metode. Så længe vandet er indeholdt i systemet, i luften handleren eller dens kondens afløb, er der intet at være bekymret. Når vand lækager fra din centrale air condition, eller er samle uden for dit hjem, er der et par mulige årsager til at overveje.

Oprindelsen af vand i systemet

Alle klimaanlæg er affugtere. Klimaanlæg køle luften ved at tage luften fra inde i hjemmet og passerer det over kobber spoler køles af et kølemiddel. Disse coils svede"" fugtighed fra luften som vand condended på den kolde metal. Kondensation drypper i et kondensat panden hvor det er drænet via en kondensat pumpe. Vandet pumpes enten uden for hjemmet, eller i at et gulvafløb.

Vandet samle omkring luft Handler

Hvis du har vand samle omkring din klimaanlægget air handleren, er der sandsynligvis noget galt med din kondens pan afløb. Mest central air enheder har bruger-servicerbare kondens pander, så se i manualen for at se, hvordan at gå om rensning gryden. Sikre pan er dræning ordentligt og er fri for hår og debris. Du kan teste afløbet ved at hælde en lille mængde vand i gryden og at sikre, at det løber hurtigt.

Vand Pooling i kanalerne

Når en central air unit drives med et tilstoppet filter skulle udskiftes, kan luften emerging fra registrene i dit hjem være meget fugtigt. Dette er fordi den tilstoppet filter ikke giver tilstrækkelig luft flow gennem systemet tillade enhed til dehumidify og køle luften tilstrækkeligt. Over tid, kan dette føre til vand pooling inde i din kanalsystem, som kan fremme skimmelvækst. Erstatte din air conditioner filter som anbefalet af din brugervejledning, og Erstat alle kanalerne med vandskader.

Vandet samle på afløbet Site

Kondens drænet fra din centrale klimaanlæg kan deponeres i en række steder. Afhængigt af dit hjem, og da systemet blev tilføjet konstruktion, kan det være deponeret i en tag tagrende eller blot drænet fra et stykke af PVC på siden af dit hus. Din air conditioner kan generere en betydelig mængde af vand under varmt og fugtigt om sommeren. Hvis vandet samle i stedet for dit kondens afløb er et problem, overveje omdirigering afløb ved hjælp af en slange, eller fanger vandet i en lille beholder til brug i haven.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com