Hvordan man Wire en bad Fan

September 5

Bad fans, også kendt som badeværelse udstødning eller loft fans, bidrager til at tiltrække fugt ud af badeværelser. Fans hjælper med at forhindre ophobning af mug og holde din spejle klart af fugt. Bad fans er normalt kablet til en eksisterende vægkontakt, der styrer en overhead lys og en fan, som du vil erstatte. Ledninger af bad fan er en forholdsvis enkel procedure, men det er vigtigt at følge et par sikkerhed skridt på vejen.

Instruktioner

•Drej ud al magt til kredsløbet du skal arbejde på på hjemmets circuit breaker box. Som en ekstra fail-safe foranstaltning, tape en note til boksen angiver, ikke bør det blive rørt, mens du arbejder på kredsløbet.

•Anvend en skruenøgle til at fjerne den gamle lys eller fan fra badeværelset loftet af løsne møtrikkerne på center eller side. Sænk det ud af loftet. Når du sænker den gamle lys eller fan, frakoble ledningerne. I de fleste tilfælde vil ledninger fra parameteren væg til lys/fan være forbundet med wire nødder. Simpelthen drej til venstre, og træk for at frakoble ledningerne.

•Sno ledninger fra din nye fan omkring de eksisterende ledninger. Passer til farvekodning af ledninger. I de fleste tilfælde vil der være en sort ledning og en hvid ledning, som du kan matche til de eksisterende ledninger. Wrap bare enderne af fan's ledninger omkring de eksisterende ledninger, så skub en wire møtrik over ledningerne. Twist wiren møtrik til højre for at fast forbinde ledningerne.

•Drej magt tilbage på banen, når ledningerne er tilsluttet og teste badeværelse fan ved at dreje på vægkontakt. Slukke for strømmen tilbage og fuldføre den fysiske installation af ventilatoren.

Tips & advarsler

  • Nogle fans eller ledninger kredsløb vil have en tredje ledning. Dette er en jordledning og bør være tilsluttet de tilsvarende wire på ventilatoren. Hvis ventilatoren ikke har en jordledning, simpelthen tape denne tråd ud med elektrisk tape.
  • Arbejd aldrig på en levende elektriske kredsløb. Altid slukke for strømmen ved kilden for sikkerhed og informere andre medlemmer af husstanden, hvad du gør.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com