Landdistrikterne landskabspleje idéer

September 14

Landdistrikterne hjem, ofte på store arealer, kan være svært at landskab uden retning. Ifølge hjemmeavlede Texas er antallet af huse bygges i landdistrikterne stigende. Landskabspleje design for området omkring hjemmet eller hele ejendommen er i høj efterspørgsel.

Blomsterbede

Blomsterbede placeret rundt omkring i hjemmet kan føje enten et land eller regal føler til hjemmet, alt efter arrangement. Store, ensartede blomsterbede med et sæt farveskema kan oprette en grand og regal følelse. Mindre, mindre ensartet blomsterbede med buskads, kan vinstokke og en bred vifte af blomster give et hjem en varm land følelse. Flere muligheder løgn i blomsterbede, de kan spænde over flere hektar med veje snoede mellem de forskellige skærme eller begrænses til en tynd oversigt over hjemmet.

Træer

Plantning eller arbejder med træer kan give en landskabet retning og design. For eksisterende træer, bioklip base af træ og omgiver det med sten arbejde hjælper med at vise skønheden af naturligt eksisterende funktioner. Bænke kan gøre en dekorativ tilføjelse under eller rundt i bunden af et træ. Plantning af træer kan gøres til dekoration eller privatliv; en fælles praksis i landdistrikterne landskabspleje er at plante en mur af træer i umiddelbar nærhed af ejendommen. Dette giver en privacy barriere og kan blokere for vinden på flatland områder.

Murværket

Tilføjes en landskabet murværket kan oprette en bjergrig føler til området. Store kampesten lagt om egenskaben kan tilføje interessant landskabstræk. Hele sten haver, komplimenteret af lavt liggende mos og bunddække, er et alternativ til typiske blomsterhaver. Sten kan også bruges til form veje i hele ejendommen og at fastholde vægge.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com