Sådan race orkideer

10/08/2012 by admin

Sådan race orkideer

Avl orkideer er processen med bestøvende modne blomster til at producere frø. Nogle sorter af orkideer er self-pollinators, så du kan bestøve dem med pollen fra den samme plante eller fra planter af samme art. Orchid blomster har både mandlige og kvindelige reproduktive dele, hvilket gør at lokalisere pollen og stigmatisering let. At have rene hænder og ved hjælp af en steriliseret gennemføre for bestøvende sikrer din avl praksis ikke vil blive ødelagt af svampeinfektioner.

Instruktioner

•Wash dine hænder i anti-bakteriel sæbe før du begynder bestøvningen proces. Dyppe enden af en tandstikker i sprit til at sterilisere den. Vent til tandstikker til at lufttørre. Læg de to anlæg ved siden af hinanden på et stykke af hvidbogen.

•Sæt tandstikker op i kolonnen i den orkidé blomst, du vil bruge som en bestøver. Kolonnen er struktur i midten af blomsten, der holder de reproduktive dele. Tryk på tandstikker mod bagsiden af kolonnen og til stigmatisering. Dette vil omfatte tandstikker i en klæbrig stof, der hjælper pollen holder til tandstikker.

•Træk tandstikker op langs toppen af kolonnen og tryk den ind i bagsiden af anther cap. Pollinia, som er små pollen masserne i anther, vil holde sig til tandstikker. Træk forsigtigt tandstikker ud af kolonnen i bestøver.

•Carry tandstikker over til kolonnen i en af blomsterne på andre orkidé plante. Hvis du taber pollinia, de lander på hvidbogen og du bør kunne se dem at samle dem op igen med tandstikker.

•Tryk på pollinia i stigmatisering i kolonnen af blomsten. Den klæbrige stigmatisering vil let holde pollinia. Fjerne tandstikker.

•Bevæg den blomst, som du har bestøvet til et beskyttet område i et drivhus. Lad potning blandingen bliver tør at røre ved. Hvis stigmatiseringen svulmer og kronblade wrap omkring midten af blomsten eller begynder at falde, har du med held avlet to orkideer sammen.

•Hold befrugtede orkidé i det beskyttede område af drivhus mens frø udvikler. Genoptage en regelmæssig vanding tidsplan. Vedligeholde orkidé, indtil frøene er modne nok til at bruge. Denne gang kan være hvor som helst fra 9 til 18 måneder afhængig af arten.

Relaterede artikler