Sådan forberede nukleare katastrofe

October 6

Sådan forberede nukleare katastrofe

Mens nukleare katastrofer er sjældne, hvis du bor i nærheden af et atomkraftværk er det klogt at være forberedt i tilfælde af en nødsituation. Dette betyder ikke nødvendigvis, du har brug at købe dyre Geiger tællere og strålingsbeskyttelse dragter. At være forberedt til en nuklear katastrofe indebærer, at have et par væsentlige emner på side. Det betyder også, at tale med din familie om beredskabsplanlægning. Hvert familiemedlem bør vide hvad de skal gøre, hvis en krisesituation opstår.

Instruktioner

•Etablere en familie plan. Hvis dit hjem er inden for 10 miles af et atomkraftværk, kan du nødt til at evakuere i tilfælde af en nødsituation. Sikre, at alle familiemedlemmer, hvor de skal gå. Instruer dem i at slå radio eller tv-hvis en krisesituation opstår. Tjenestemænd vil fortælle lokalbefolkningen, om de skulle evakuere eller forblive indendørs.

•Lære den rette procedure, hvis du er bestilt til at forblive indendørs. Slukke alle luft omløb systemer, herunder aircondition. Lukke og låse alle vinduer og lukke nogen ventilationskanaler. Gå til en kælder, hvis du har en.

•Saml et kit med nødhjælpsforsyninger. Pack en førstehjælpskasse, lommelygte, batteridrevne eller hånd-cranked radio, ekstra batterier og en ansigtsmaske for hvert familiemedlem. Holde nok flaskevand og ikke-fordærvelige fødevarer til at vare i tre dage, samt forsyninger til nogen særlige behov du måtte have, ligesom ekstra receptpligtig medicin.

•Opkald din lokale sundhed afdelingen hvis dit hjem er inden for 10 miles fra et atomkraftværk. Du kan være berettiget til at modtage kaliumiodid tabletter. Disse tabletter skal bruges kun når tjenestemænd instruere dig at gøre det og vil beskytte dig kun fra kræft i skjoldbruskkirtlen. Strålingen kan forårsage mange andre sundhedsmæssige problemer.

Kortindgangsdør atomkraften plante virksomhed eller din delstatsregeringen hvis du ligger inden for 10 miles af anlægget. Disse agenturer giver oplysninger om nødsituationen til alle beboerne i disse områder årligt. Anmeld dette materiale hvert år med din familie og integrere sin vejledning i din beredskabsplanlægning.

•Opkald din lokale sociale tjenester agentur, hvis du eller et familiemedlem har et handicap. Det bør have beredskabsplaner på plads for at hjælpe dem, der er deaktiveret i tilfælde af en evakuering.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com