Skadedyrsbekæmpelse til Osage appelsiner

October 12

Skadedyrsbekæmpelse til Osage appelsiner

Native til østlige Texas, sydøstlige Oklahoma og sydvestlige Arkansas, Osage orange træ skylder sit navn til Osage indianere, der beboede området. Folklore hævder frugten af træet administrerer insekt problemer.

Skadedyr

Ifølge University of Florida Institut for fødevarer og Jordbrugsforskning Osage orange træ, Maclura pomifera, også almindeligvis omtales som en hedge apple, bodark, bois d'arc eller bue træ, betydelige pest problemer ingen og har derfor ikke behov for enhver anvendelse af skadedyrsbekæmpelse.

Osage frastødende

Tværtimod bruges træet regelmæssigt som en pest kontrol agent selv, med den anvendte som en naturlige hjem afhjælpe for at afvise uønskede insekter uspiselig frugt. Frugten af træet er almindeligvis sælges på markeder og foreslog som et middel til at holde kakerlakker, fårekyllinger og andre skadedyr i skak.

Overvejelser

Iowa State University tyder imidlertid på, at der er en mangel på videnskabelig forskning, der beviser effektiviteten af frugt som en pest afvisende. Stoffer udvundet fra Osage orange synes at omfatte kemikalier, skubbe insekter væk; endnu, mængden af disse kemikalier indeholdt i frugten synes at være utilstrækkelige til at være effektiv.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com