Hvordan man opbygger en Betta Dam

10/15/2014 by admin

Opbygning af en udendørs havebassinet kan være en sjov weekend-projekt. Landskabspleje, kan udsmykning og skabe en smuk scene i din baghave, tiltrække alle former for små dyr. Fugle, frøer og smukke sommerfugle vil flokkes til vandets bevægelse. Det tager lidt af indsats og du er bundet til at få lidt beskidt, men resultatet er det værd. Tilføjelse af blomster, kan planter og endda fisk forvandle en almindelig Dam til et fredfyldt miljø.

Instruktioner

•Plan ud hvor du gerne vil have Dam at være, pasning gas og vand linjer i jorden. Husk på at komme til en udendørs stikkontakt til at tilslutte vandpumpe. Bestemme størrelse og form du foretrækker og line jorden med et reb eller haveslange.

•Begin grave mindst 1 tommer omkring figuren reb eller slange. Måle og grave omkring 3 inches ned og 1 fod bred, hvis du ønsker en sten kant omkring din dam. Grave 18 inches af jorden ud, med en svag hældning til at danne Dam seng. Dammen skal være omkring 7 fod bred og 4 fod dybt.

•Level pond's kanter ved hjælp af en 2 x 4 stykke træ med dit niveau på toppen. Grave ud en 6-tommer brede, 1-tommer dyb kanal på den ene side, for vandet til at flyde ud.

•Pour en 1-tommer lag af sand, starter i midten omkring sengen af dammen og de mindre 1-tommer bed du gravet for sten grænsen. Dække sand med gamle avis for beskyttelse under lineren. Udjævne sand med hænderne for at sikre ingen klipper eller rødder fremspringende gennem.

•Klippe din liner fire eller flere fødder, der er større end størrelsen af dammen. Oprette liner inside dammen hul, med 1 til 2 fødder af overskydende på den ene side. Sæt sten rundt for at holde lineren under installationen. Tryk på foringen ned langs indersiden kanter arbejder mod bunden. Udglatte linjer og folder, som du går. Fyld din Dam ved hjælp af en haveslange, trækker det stramt som det fylder for at holde lineren falder.

•Tag PVC conduit og tråd pumperne ledning igennem den. Placer ledningen inde 1-tommer grøft gravet omkring dammen og fyld op med jord. Sæt pumpen i den dybeste del af dammen. Sikre og skjule slangen forbundet til pumpen.

•Opret en kant af sten omkring dammen til dekoration i et mønster, du ønsker. Overveje at plante blomster eller planter så godt. Tilføje betta fisk.

Tips & advarsler

  • Mandlige og kvindelige bettas er kendt for at bekæmpe hinanden, så prøv og holde par hanner eller en all-kvindelige Dam og grave lidt dybere samt at give dem plads dammen. Betta fisk også brug for varme, mindst 75 grader, så det kan være klogt at installere en lille varmeapparat for din Dam, hvis du vil bruge betta fisk.

Relaterede artikler