Hvordan at rengøre antikke opbevaring kufferter

October 27

Hvordan at rengøre antikke opbevaring kufferter

Antikke opbevaring kufferter tilføje en dekorativ touch til ethvert hjem og kan tjene som ekstra lager hvor det er nødvendigt. Hvis du har fundet en antik stammen på en garage salg eller Antikvariat kan det beskidte og ikke i stand, klar til brug. Antikke kufferter behøver ikke at være blot dekorative og kan gøres funktionelle med nogle omhyggelig rengøring. Med brug af enkle forsyninger fra hjem og butikken, kan du tilføje funktionelle historie til din indretning.

Instruktioner

•Vacuum på indersiden og ydersiden af din antikke trunk. Brug en børste tilknytning til forsigtigt vakuum langs de indre vægge og hjørner af stammen. Vakuum udvendigt for at fjerne overskydende støv, hår og løst snavs.

•Wash træ antikke kufferter og læder håndtag eller dekorationer med en blanding af varmt vand og tre capfuls sadel sæbe i en spand. Hvis indre af stammen er foret med papir eller har nogen papir dekorationer, undgå rengøring områder med sadel sæbe løsningen. Tør ned træ områder på ydersiden og indersiden og ændre den sæbevand løsning, hvis det bliver beskidt.

•Rengør metal antikke kufferter med en blanding af en del hvid eddike og en del vand i en sprayflaske. Forsigtigt ren papir foret trunk interiør ved sprøjtning eddike løsning på dit rengøringsklud og omhyggeligt aftørring ned interiør.

•Prop stammen åbne og lade det luft tørre helt. Bekæmpe muggen lugt ved at placere en skål eller en kasse med bagepulver i stammen, når det er tørt, og lukker låget. Tillad bagepulver at sidde inde i antikke bagagerummet natten over.

•Oil træ dele af den antikke trunk med citronolie.

Tips & advarsler

  • Olie ekstremt tørre træ antikke kufferter med linolie. Tørt træ ser kedelig og er ikke godt for levetiden af stammen.
  • Vær forsigtig, når rengøring papir-foret kufferter. Papiret skal bliver skrøbelige og skør over tid og rengøres eller tørres ned én gang pr. sæson eller derunder, hvis det er muligt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com