Hvad gør garager lugt?

11/02/2014 by admin

Hvad gør garager lugt?

Vi bruger vores garager til at gemme sådan en bred vifte af produkter, at det undertiden kan være vanskeligt at skelne, hvilket produkt er at skabe en ubehagelig lugt i garagen. Den gode ting om at der er så mange potentielle syndere er så mange potentielle helbredelsesmetoder.

Skraldespand

Hvis du holder din skraldespand inde i din garage indtil papirkurven dag, kan det være en kilde til lugt. Den nemmeste kur mod dette problem er at tømme papirkurven dåse, hæld et desinfektionsmiddel inde og fylde den med vand fra hanen. Tøm vandet og tillade kan tørre i solen. Når det er helt tørt, drys kattegrus i bunden til at absorbere fremtidige udslip og lugte.

Nedbrydes fedt

Efter en tid, olie og fedt begynder at nedbrydes, efterlod en ubehagelig lugt. Ren din garage gulv med jævne mellemrum ved hjælp af en kop af flydende husstand renere til en gallon af vand. Moppe blandingen på, lad det sidde i et par minutter og feje det ud med en garage kost. De primære forbehold inddrage blegemiddel du bruger til at rengøre gulvet. Kontroller, at ingen børn eller kæledyr er rundt som du rene, og Vær meget omhyggelig med at ikke spore det inde i dit hus, som det vil misfarve dit gulv.

Græsplæne udstyr

Medmindre Græsslåmaskiner og andet haveudstyr er godt rengøres efter hver brug, kan lugte udspringe fra rådnende græs og rester på dem. Skyl noget du bruger græsplæne arbejde inden oplagring sig i garagen.

Døde dyr

Døde dyr overalt i din garage vil lugte indtil de er helt tørret ud eller nedbrydes. Hvis din garage er fugtig, vil processen tage længere tid. Iført handsker og en maske, Søg din garage for noget, der kunne være død. Dette omfatter insekter, som de også skal nedbrydes. Når du har fjernet alle slagtekroppe, skal du bruge en af de mange tilgængelige lugt neutralizers på markedet til bekæmpelse af lugt. Lugt neutralizers arbejde normalt ved at nedbryde de organiske forbindelser at årsagen lugt. Nogle indeholder også en kunstig duft at hjælpe maskere lugten indtil det er fuldstændig neutraliseret. Disse neutralizers fås i granulater, pulver, spray og stænger.

Sportsudstyr

Sportsudstyr gemt i garagen kan oprette offensiv odors. Vask uniformer, spray sko, ren flagermus, bolde, hockey stave og andet udstyr før gemme dem. Forebyggelse er nøglen, når det kommer til opbevaring af sportsudstyr.

Relaterede artikler