Store stedsegrønne buske

November 14

Indarbejde store stedsegrønne buske i din have landskab som privatliv buske eller som en grænse plante. De giver også et æstetisk element i løbet af året. Flere typer af buske er hårdføre og tolerante over for en bred vifte af vejrforholdene, alle som opretholde deres løv i to eller flere sæsoner.

Fælles Buksbom

Hvis veletableret i løbet af foråret eller efteråret, er den fælles Buksbom ideel til din have. Boxwoods er en af de mest almindelige valg af landskab topiaries og kan være skabt for at skabe kunstneriske former og personlige grænser. Busk når op til 15 fod. Den trives i en veldrænet jord i fuld eller delvis sol. Boxwood blomstrer duftende hvide blomster i foråret og er koldt vejr tolerant.

Kinesisk Eleagnus

Kinesisk eleagnus (Eleagnus pungens), er en hurtigt voksende, store stedsegrønne busk med gullig-hvide blade. Det blomster om sommeren med duftende, hvide blomster. Den kinesiske eleagnus når en højde af 15 fod. Det kan også sprede sig til 15 fod bred. Busk er ideel til skulptur og beskæring. Den trives i sol, skygge og alle typer af jord. Denne stedsegrønne busk kræver lidt vedligeholdelse og har dyb-grønne blade hele året.

Leatherleaf Kvalkved

Leatherleaf Kvalkved (Viburnum rhytidophyllum) er en beskriver grænsen busk, der kræver lidt vedligeholdelse til at trives. Busk indfødte til centrale og vestlige Kina og er hårdfør i store dele af Nordamerika, men ikke særlig godt i varme klimaer. Højden og bredden af denne stedsegrønne busk kan nå 10 til 15 fod, og det har en opretstående vane. Busk har afrundede blade og små hvide blomster at blomstre i slutningen af foråret. Leatherleaf viburnum producerer også røde, ovale frugter, der ændres til et sort farve i efteråret. Ikke alene er leatherleaf viburnum en hardy stedsegrønne med sine blomster og frugt, kan det være en prangende busk bringe farve til din landskab.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com