Clorox blegemiddel rengøring Tips

November 26

Clorox blegemiddel rengøring Tips

Clorox har hjulpet til med at rense og desinficere hjem siden introduktionen i 1914. Regelmæssig rengøring leverancer fjerne snavs men dræber ikke bakterier og bakterier, der forårsager din familie til at blive syg. Clorox dræber 99,9 procent af bakterier og vira, der forårsager influenza og almindelig forkølelse. Du kan bruge sæbe til at rense næsten alle rum i dit hjem.

Køkkener

Dit hjems køkken er et af de vigtigste områder af dit hjem, der skal desinficeres ofte. Holde bordplader, vandhaner og apparatet håndtag ren ved at gnide dem med Clorox desinficering klude eller Clorox anvendes en blød klud tre gange om ugen. Dræn kan forurene mad og retter, hvis ikke rengjort ordentligt. Desinficere dræn ved at fylde vasken med 1 gallon af vand, og tilsæt 1 tbsp. af Clorox blegemiddel. Lad vandet og blegemiddel sidde for fem minutter. Drain vasken, skylles med vand og lad tørre. Rengøre skærebrætter efter de bruges med råt kød, fisk eller skaldyr rengøring dem med sæbe og varmt vand og desinficering dem med en blanding af 1 qt. af vand med 1 tsk af Clorox. Er grobund for bakterier, svampe og viskestykker. De skal vaskes i vaskemaskine med Clorox blegemiddel en gang om ugen.

Badeværelser

Badeværelser er forurenet dagligt med bakterier, så holde badeværelser rene, især når nogen er syg i huset. Badeværelser kan rengøres dagligt med Clorox. Desinficere toiletter skåle, pladser og håndtag ved at tørre dem med Clorox påføres en svamp eller klud. Clorox kan hjælpe med at hæmme væksten af mug i brusere og baljer, når du tørre dem med Clorox ugentligt. Badeværelsesgulvet kan være forurenet med bakterier, der vil blive dræbt, hvis gulvet er skrubbes med 1 tbsp. af Clorox tilføjes 1 gallon af vand hver uge.

Vaskerum

Du kan vide af hvilling beføjelser Clorox på tøj men Clorox kan også bruges til at rense mere end tøj i vaskeriet. Desinficere Tøjvask værelse etager med en blanding af 1 tbsp. af Clorox til 1 gallon af vand. Skrub gulvet med en svamp moppe, og lad det stå i 5 minutter. Skyl gulvet, og lad det tørre. Vaskemaskine drejeknapper kan desinficeres med Clorox desinficering klude eller Clorox anvendes en blød klud.

Børneværelser

Børn kan passere bakterier til hinanden ved at spille med inficerede legetøj. Desinficere plast legetøj for at forhindre spredning af vinøs ved første skylle legetøj i vand. Fyld en gallon spand med vand og tilsæt 3/4 kop af Clorox. Blød plastik legetøj i fem minutter i blandingen. Fjerne legetøj, skyl dem med vand og lad dem lufttørre.

Andre værelser

Dørhåndtag, fjernbetjeninger og afbrydere er omfattet i bakterier, fordi de konstant er berørt af flere mennesker hele dagen. Ren disse elementer ved at tørre dem med en lille mængde af Clorox anvendes en blød klud eller med en Clorox desinficerende tørre. Mætte ikke elektriske artikler eller de kan blive beskadiget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com