Sådan Pot en regelmæssig træ til Bonsai

12/06/2014 by admin

Du behøver ikke at starte med en dværg eller miniature træ til at gøre en bonsai. Bonsai kan oprettes fra unge træer af mange sorter ved at begrænse rødderne af træet. Gode kandidater til bonsai omfatter træer som japansk ahorn, samt enebær, citron eller buske som Azalea. Hvis du vil omdanne en bonsai et træ, skal du starte med et ungt træ. Træer er nemme at træne til en bonsai-træ ved omhyggelig beskæring og begrænser deres rødder og træ baldakiner.

Instruktioner

•Vælg en ung, sund, hvilende træ fom at oprette din bonsai. Må ikke købe en kasseret træ. Disse træer kan lider af tørkestress, insektangreb eller brud. Sunde træer er lettere at form i bonsai.

•Tag træets container og skyl jord væk fra rødderne af unge. Drille ud rødderne, så at de hænge lige fra træet. Skære lange grene til en passiv over for bud og fjerne en af grene på træer, der er overfor hinanden. Beskære træet for at foreslå en bonsai form. Bonsai former er opretstående, skæve og cascade. Skære rødder fra en tredjedel til halvdelen deres længde. Kan ikke skære tilbage de vigtigste rødder i bunden af træet eller feeder rødderne, der forgrene sig fra de vigtigste rødder.

•Plant træ i et blomsterbed fyldt med løs, lerede jord at lade sine rødder til at udvikle og trunk til tykkere. Wrap træet med udglødet kobbertråd i uret spiral bevægelse. Wiren skal være løs nok til at forhindre, at træet girdling. Bøje wiren i den figur, du ønsker at træne træet. Hvis du ikke kan bøje træ hele vejen uden det bryde, bøje det så langt som du kan. Kontrollere træet med jævne mellemrum. Når den vokser naturligt i den form, hvor du har opsat det, vil du kunne bøje det yderligere. Løsne og igen wrap tråd for at holde det fra girdling træet. Lad træet i haven sengen i et år.

•SIFT bonsai potning mix med bonsai sier. Kassér eventuelle potning mix, der vil passere gennem den mindste bonsai sigte. Dette materiale er så fin, at den vil danne ler når det er vådt. Våde ler komprimerer omkring bonsai rødder og forhindrer dem i at absorbere fugt. Placer en galvaniseret mesh skærm i bunden af din bonsai bakke og placere den største kvalitet af bonsai jord over dette. Læg et lag af sigtede sphagnum over den grove jord. Placer den næste størrelse af grove potning materiale over sphagnum.

•Prune tilbage de fleste nye top vækst fra bonsai-træ en uge før grave træet op. Grave op bonsai-træ og drille rodklumpen. Skære rødder tilbage til de vigtigste vandrette rødder og vedlagte feeder rødder. Arbejde hurtigt for at rødderne ikke tørre ud.

•Kom isoleret ledning gennem drænhuller i bakken bonsai. Placer træet på bakken og arrangere det. Passere wire omkring rødderne og vride det at wire tree på plads. Wire tree i sted sikkert, men tillader ikke ledning til skæres i træets bark.

•Work den næste klasse af bonsai jord omkring rødder af træet med en spisepind. Tilføje den næste mindste klasse af bonsai jord over der. Top plantning med en tynd dækning af mos. Mætte jorden og Placer træet et beskyttet sted for tre uger, eller indtil ny vækst vises på træet.

Relaterede artikler