Sådan foretages fejlfinding af en Weil-McLain ovn

December 14

Weil-McLain tilbyder en bred vifte af højeffektiv bolig ovne, og mens disse ovne er designet til sidste, lejlighedsvis fejlfunktioner kan forekomme. Mens indkredsning det problem med din ovn kan kræve assistance fra en professionel Weil-McLain reparatør, kan du indsnævre potentielle lidelser af fejlfinding din ovn.

Instruktioner

Kil driftstemperaturen for kedlen ikke højere end 170 grader Fahrenheit hvis ovnen er levere overdreven vandtemperaturer. Overskydende vandtemperatur er typisk forårsaget af stabling, hvilket er, når vandstanden er høj nok til at udløse den varme mekanisme, men ikke lav nok til at nedbryder de nuværende varmt vand niveau. At reducere de operationelle temperatur aids i at forhindre overskydende vandtemperatur på grund af stabling. Overveje at hæve den termostat-sensing pære i ovnen til at reducere opfordringen til varme frekvens.

•Review forbindelsen slanger fra Weil-McLain ovnen til din vandvarmer hvis du bemærker vand på gulvet. Look for korrosion langs sømmene af slangen. Sikre seal ved at anvende en fugemasse rundt slange tråde. Hvis vandet ikke kommer fra de førnævnte slanger, kontrollere forsegling omkring luft ventilationsaabninger for vand utætheder. Hvis en vandlækage opdages kommer fra udluftningshul, kontakt en professionel reparatør.

•Kontrollér i displayet på din Weil-McLain ovnen, hvis din model er udstyret med en. Anmeld display til at indsnævre din fejlsøgning. Hvis skærmen er tom og ovnen ikke fungerer på fuld kraft, er ovnen ikke modtager de nødvendige 120V af elektricitet. Kontroller alle sikringer, afbrydere og andre magt forbindelser. Sørg for alle stik, herunder U-control stikket på bagsiden i printpladen ovn er sikkert forbundet.

Tips & advarsler

  • Skrive symptomerne på din ovn på en notesblok for dokumentation.
  • Udfør ikke nogen reparationer uden for din viden niveau, da du kan beskadige ovnen.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com