Hvordan fjerner jeg glas eller skærmen på en masonit halv udluftet udvendig dør til rengøring?

12/15/2014 by admin

Masonit mærke stål døre er fremstillet i en bred vifte af stilarter. De dekorative stilarter har tekstureret glasvinduer, også kendt som lys, der ikke åbner, så er uden skærme. Disse kan rengøres uden at fjerne glasset. Den nytte stil i en sand halv udluftningsanordning eller halvdelen lys, har tre sorter af skærmen. Nogle vil trække med plast faner og fjernes på ydersiden af døren. de andre vil have plastik dias eller små metal greb, der er fjederbelastet og skærmen fjerner på indersiden.

Instruktioner

•Undersøg skærmen for at finde ud af hvilken type du har. Hvis du ser to hvide eller grå rektangulære plast faner i den nederste hjørner af skærmen, vil det blive skubbet fra indersiden til ydersiden. Hvis du ser hvide eller tan plast dias i nederste venstre hjørne og højre hjørne af rammen, eller små runde stålflasker stikker ud fra de nederste højre og venstre hjørner, vil skærmen blive trukket indefra.

•Åbn skærf låsen på toppen af den nederste ramme ved at skubbe den til højre, således at låsen roterer mod du frigiver en Skærfer. Løft den nederste skærf hele vejen til toppen. Hvis din glasindsats er en tyndere, storm vinduestype, skal du skubbe på de små hvide eller tan plast dias på den nederste hjørner af rammen til frigivelse vindue, før løft.

•Locate plast tabs hvis dit vindue er så udstyret, og trække op på dem til Skift metal skærm op for at frigøre det fra rammen. Skubbe ud i bunden af rammen at fjerne skærmen fra vinduet. Lad det falde på ydersiden af døren eller har en hjælper fange den.

•Look i bunden af rammen for hvide eller tan plast dias til at skubbe i fra hjørner at frigive skærmen. For runde metal dias, skub og løft på samme måde. Hæve skærmen i rammen, indtil de små faner på den uden for nederste hjørner af skærmen rammen er selv med udgivelsen slots i dias i den rude indramme.

•Maintain pres på dias som du trække bunden af skærmen rammen, glider fanerne på den udvendige nederste hjørner gennem hak i diaset rammen af vinduet. Tilt i bunden af skærmen indtil den øverste kant kommer selv med udgivelsen hak og trække at frigive skærmen fuldt ud.

• Luk vinduet for at få adgang til begge ruderne til vask. Erstatte vindue skærmen i rammen ved at vende processen til fjernelse af. Fjerne den nederste rude, den samme som for skærme med dias for grundig rengøring.

• Rengør døren glas med spray glas gleaner og papirservietter. En lille sugefod kan bruges til en stribe-gratis Skopudsning.

Relaterede artikler