Hvordan at tage sig & dække din Rose buske til vinter

January 1

Hvordan at tage sig & dække din Rose buske til vinter

Roser har brug for særlig pleje om vinteren på steder, hvor temperaturen falder til under 10 grader F (12 grader C). Heldigvis er det forholdsvis let at forberede og beskytte roser for vintermånederne. Forbereder din roser til vinter starter tidligt--i løbet af vækstsæsonen. Jo bedre du tage sig af roser i deres vækstsæson, jo stærkere vil de fight virkningerne af vinteren. En rose, der er forberedt til vinter omtales som "hærdet off."

Instruktioner

•Start tidligt. Jo sundere roser i løbet af sommeren og efteråret, den mere robuste de vil være, og jo stærkere de vil modstå det kolde vejr. Under deres vækstsæson, Sørg for at du giver dem tilstrækkelig vand og næringsstoffer. Sørg også for at de ikke lider af nogen sygdom eller svampe.

Om. seks uger før den første lav temperaturfald, stop giver gødning til dine roser. Dette vil tilskynde dem til at stoppe voksende og blive hvilende, således begynder deres "hærdning."

•Hvis vejret har været tør, så sørg for at holde roserne vandes. Dette er især vigtig efter den første frost. Når dette sker, vand roserne grundigt før jorden fryser igen for at sikre, at rødderne vil absorbere nok væske til vinteren.

•Strip blade, derefter skæres de store stokke til omkring 3 til 4 fod med et par sakse. Dette vil gøre håndtering og pleje af roser lettere. På dette tidspunkt kan du spray en fungicid for yderligere at beskytte planten.

•Bundle op de store stokke og binde dem med streng.

•Når jorden omkring rosen er frosset, dække det med nye jord, derefter dække jorden med mindst en fod af kompost, blade eller halm. Dette vil beskytte rødderne og sikre, at Jorden forbliver frosne.

•Hvis du vil sikre, at denne muld forbliver på plads, vedlægge plante med en cylinder wire mesh, der er omkring 6 inches (15 cm) højere end planten, selv. Det skal være godt forankret til jorden for at forhindre forstyrrelser fra barske vinter vind. For endnu mere beskyttelse, kan en plastik cover placeres rundt om trådnet.

Tips & advarsler

  • Når du forbereder din roser for vinteren beskytte du ikke kun dem mod kulden, men også for blæsende og varmere vejr. Rosen skal forblive frosne og ikke tø for tidligt i orden ikke at begynder at vokse igen tidligt.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com