Årsag til et Cottonwood træ mister gule blade

01/08/2015 by admin

Årsag til et Cottonwood træ mister gule blade

Virginsk Poppel (Populus deltoides) er en meget hurtigt voksende, men kortvarig træ. En af de blødeste hårdttræ løvfældende træer, dens træ er sprødt og knækker let. Du vil finde det vokser naturligt langs vandløb, søer og floder, i tunge ler til sandet lerjord. Læderagtige grønne blade med toothy kanter og lange stængler klapren i vinden, og cottonwoods lys falder farve. Hvis bladene gule og falder før falder, tjekke sin voksende betingelser og miljø for årsagen.

Naturlige årsager

Alder, vejr og drejning af sæsoner kan alle forårsage cottonwood blade til gul og slip. Skade at cambium grene og stammen fra sent forår snestorm, byge eller tordenvejr kan bryde grene, afskære forsyningen af vand og mad til bladene. I efteråret, koldt vejr bringer på cottonwood's lyse gule farve og bladene falde naturligt i oktober.

Sygdom

Kontrollere gulfarvning bladene i midsommer. Hvis du se orange-rød, hævet prikker, muligvis din cottonwood blad rust. Den eneste behandling herfor er kemiske sprøjtemidler, men du kan genplante en resistent klon for at undgå problemet. Phytophthora root rot er en virus, der angriber vandlidende rødder, forårsager gulfarvning og plante død. Der er ingen kur for det medmindre at plante et nyt træ langt væk fra inficerede jord.

Jordbundsforholdene

Kontrollere jordbundsforholdene. Cottonwoods vokser naturligt i nærheden af vand og de har brug for en masse fugt til at overleve. Hvis jorden er meget tør eller komprimeret i en sæson af tørke, vil gulfarvning og tidlige blad slip forekomme. Omvendt, hvis rødder er konstant gennemblødt eller i stillestående vand, root rot vil sætte. Vand tørre cottonwoods i en dybde af 5 inches hver uge eller så i løbet af tørke. Hvis træet er under 5 fod høje og klamme jord, kan du prøve, omplantning det til en bedre placering.

Utilstrækkelig lys

Kig på de omkringliggende træer og blade. Hvis cottonwood er nedtonet, det kan ikke være at få nok lys til at fremstille klorofyl, det stof, der gør blade grøn. Hvis træet ikke kan få sin mad gennem fotosyntese i bladene, bliver bladene gule, curl og slip tidligere, end de skal. Skære omkringliggende træer, der overhæng din cottonwood.

Relaterede artikler