Sådan egern bevis en fugl Feeder indlæg

01/23/2015 by admin

Sådan egern bevis en fugl Feeder indlæg

Der er en tyv i din baghave. Han er ubarmhjertig, smart og utrolig smidig, og han ønsker at spise din fuglefrø. Han er egernet. Været har mange store krige af fugl-fodring entusiaster mod denne beslutsom pillager. Mennesker kan vinde et par kampe af egern-proofing deres fugl foderautomater, men i sidste ende er det altid det egern, der vinder krigen. Ikke desto mindre kan du forlænge din fugl frø levering og få mange timers nydelse ser dit nabolag egern narrestreger ved at forsøge disse teknikker for egern-proofing en fugl feeder monteret på et indlæg.

Instruktioner

•Build indlæg så høj som muligt, mens du stadig være i stand til at nå feeder og fyld den med mad. Egern er utrolig jumpere; selv de bedste egern baffel er ubrugelige, hvis din feeder er kun 4 fod fra jorden. Egern har været kendt for at springe op til næsten 6 fod lodret fra jorden.

•Anbring feeder korrekt. Egern kan hoppe højt fra jorden, men de kan springe endnu længere vandret. Placer din feeder i et åbent rum mindst 12 fod fra værftet funktioner og udhængende træer. Trimme alle nærliggende grene.

•Build en kegle baffel fra en kort rulle af aluminium eller galvaniseret tag blinkende, der er mindst 1 mund bred. Skær et stykke omkring 5 fod lang med tin snips. Trimme enderne diagonalt for at danne en pyramideform og rulle stykket i en tragt. Det vil tage et par forsøger at trimme din baffel til den rigtige form. Wrap baffel omkring stillingen og sætte en metalplade skrue gennem den nederste kant (den brede del af tragten) for at slutte sig til blinkende. Hvis du har en metal indlæg, skære faner i den smalle øverste kant og bøje dem opad. Vedhæfte baffel så højt som muligt med et spændebånd og spænd med en skruetrækker. Hvis du har et træ post, vedhæfte toppen ved hjælp af en hammer og galvaniseret tagdækning negle. Alternativt, placere en inverteret plastikspand, skraldespand låg eller store plast salatskål på stangen.

•Build en tube baffel at give en glat overflade, der forhindrer et egern i at få et greb på stangen. Anvende et stykke PVC eller andre glat hårdt plastik slange, der er mindst 4 inches i diameter. Klip et stykke mindst 18 inches lang med en hånd sav. Vedhæfte en pipe endedæksel til toppen med VVS-PVC cement. Bore et hul gennem fælles landbrugspolitik, der er lige stor nok til at passe dit indlæg. Vedhæft et højt op på dit indlæg spændebånd og glide rør vingen ned til det. Udgangen cap bør hvile på din spændebånd. En 8-tommer diameter galvaniseret ovn rør virker godt, også. Alternativt kan du dække hele stillingen med en enkelt lang stykke af stor diameter PVC rør eller ovn rør.

•Grease pole. Men sjovt for at se, dette ikke er en langsigtet løsning, som fedt vil blive slidt af de gentagne forsøg på egernet og vil indgive i dens pels. Mekanisk fedtstoffer er ikke sundt for egern, så dette er en sidste udvej og ikke anbefales. Hvis du har en metal eller plast pole, prøv Vaseline eller madlavning spray.

•Tilvejebringelse en distraktion, som en majs cob feeder eller en fodring station med lokale nødder og agern, jordnødder, og solsikkefrø. Bygge og Placer det langt væk fra din fugl feeder.

Relaterede artikler