Hvordan opbygger jeg en verandaen på en gammel gård?

February 2

Hvordan opbygger jeg en verandaen på en gammel gård?

En gammel gård er ikke en gammel gård uden en veranda. Det behøver ikke at være en stor veranda, og det behøver ikke at være prangende, men det bør være omfattet, og det bør have plads nok til en gyngestol eller to. Denne plan vil hjælpe dig med at opbygge en meget grundlæggende otte fod af otte fod veranda.

Instruktioner

Opbygning af en grundlæggende våbenhus

•Decide hvor du ønsker din veranda. Grave fire post huller, to fødder dyb, i hvert hjørne. Angiv 4 tommer dyb ved 4 tommer bred af 8 fod lange stillinger i hullerne. Bruge strengen og plumb bob for at sikre stillingerne er på samme højde.

•Mix beton og hæld det i hullerne. Vær omhyggelig med at sørge for stillingerne er stabil. Lad betonen tør og helbrede, pr instruktionerne på posen. Dette vil normalt tage et par dage.

•Hammer 2 tommer dyb ved 4 tommer bred af 8 fod lange brædder vandret til toppen af stillinger. Gøre det samme i bunden af stillinger. Brug en stud finder for at opdage 2 tommer dyb ved 4 tommer bred boards inde i huset. Hankatte er nævn, der støtter hus ramme; stud finder opdager negle, så du ønsker at vedhæfte din tømmer inden for omkring en halv tomme af det sted, hvor stud finder punkter. Nail bestyrelser tættest på hus til interiør house boards indeholdende disse studs.

•Nail i spær. De skal bestå af 2 tomme dyb ved 4 tommer bred af 8 fod lange brædder, vippes lidt nedad fra huset til forreste del af rammen top veranda. Brug dine stud finder til at finde en interiør bord til toppen af spærene; der vil være toppen af dit våbenhus tag. Du vil sikkert gerne vinkel negle lidt for at sikre spærene er korrekt knyttet til din veranda ramme og de indvendige knopper. Placere spær omkring en fod fra hinanden, med den smalle, 2 tommer side opad.

•Tilslut gulvet understøtter nederst i våbenhuset, ved hjælp af 2 tommer dyb af 4 tommer bred af 8 fod lange brædder fordelt omkring en mund fra hinanden. Smalt, 2 tomme dyb side af bestyrelserne skal opad. Disse bestyrelser bør udvide fra verandaen lavere forreste ende til en hankat i huset. Igen, brug din stud finder for at opdage disse interiør house ramme bestyrelser, og vinkel dine negle til den bedste mulige støtte.

•Brug de resterende boards som gulvbelægning, sømning dem til understøtter med den brede, 4 tommer side vender opad. Placere plankerne så tæt sammen som muligt. Du kan også erstatte tunge og groove planker til bestyrelser, men det vil være meget dyrere.

•Nail krydsfiner plader til spær, ved hjælp af negle om hver seks inches langs spær. Placer tagdækning papir over krydsfiner, og søm i helvedesild eller tin roof.

•Stain eller male din veranda til at matche huset. Tilføje rækværk eller en lys skærm, hvis du har lyst. Fremlægge.

Tips & advarsler

  • Hvis dit hus er i et område, der er udsat for tunge sne eller regn, kan du løfte verandaen og tilføje trapper. Til steder med tunge sne, kan du også ønsker at overveje at gøre våbenhus Tag en smule stejlere at undgå et sammenbrud.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com