Hvilken slags blade har åkander?

02/04/2015 by admin

Hvilken slags blade har åkander?

Åkander (Nymphaea spp.) giver den kronen touch til damme. De kommer i to typer - hårdføre og tropiske--der har forskellige bloom gange og farver. Under plantning, skal du holde åkande blade til fugtig, som lily efterlader nemt tørre ud.

Generel beskrivelse

En lily blad er cirkulært, 6-8 inches i diameter og indskåret fra bladranden til dens centrum. Ribber begynder i et blad center og sprede udad til i bladranden.

Flydende leaf planter

Åkander er flydende leaf planter. En åkande rødder er i en dam eller container's jord, men dens blade flyder på vandoverfladen. Åkandes blad bladstilkene--stilke, der lægger et blad til dens stængler--vokse opad. Ellers blade understøttes ikke, undtagen ved vandet. Åkande blade har altid en side under vand og én på toppen. Den øvre overflade af åkande blade har de fleste af spalteåbninger, som er pore åbninger på plante blade, der åbner og lukker efter plantens metaboliske behov. Planter lever udelukkende på land har spalteåbninger på deres blade undersider. Åkandes blade upper-overflade spalteåbninger tillader dem at absorbere kuldioxid.

Dam brug

Med deres brede, flade blade forhindrer åkander solen i at nå dybder af damme. Manglen på solen holder alger fra vokser.

Relaterede artikler