Aktive ingredienser i vaske-og rengøringsmidler

February 13

Aktive ingredienser i vaske-og rengøringsmidler

Opvaskemiddel er et bredt begreb, der kan betyde bar sæber, flydende sæbe, pulvere og tabletter. Alle rengøringsmidler rengøringsmidler med henblik på at fjerne snavs og olier i vand. Rengøringsmidler også ansætte en bred vifte af ingredienser, herunder overfladeaktive stoffer, skum producenter, antiseptisk/antibakterielle komponenter, duftstoffer, fugtighedscreme og farvestoffer.

Overfladeaktive stoffer - overfladeaktive stoffer

Et overfladeaktivt stof er en overfladeaktive kemikalier, der indeholder to dele. En del er hydrofile eller vand-kærlig og den anden del er lipofile eller olie-elskende. Snavs og olier indsamle på den menneskelige krop, tøj, retter, tæpper og hårde overflader. Rengøringsmidler der indeholder overfladeaktive stoffer bruge lipofile slutningen af agenten for at fange snavs og olier, som er derefter transporteres væk med vandet. Mange forskellige typer af overfladeaktive stoffer findes og er valgt for den specifikke vaskemiddel og dens anvendelse. Natrium lauryl sulfat og ammonium lauryl sulfat er fælles overfladeaktive stoffer.

Personlig hygiejne ingredienser

Personlig pleje/hygiejne industrien er enorm. Rengøringsmidler til personlig brug er normalt bar sæber, flydende sæbe, shampoo og andre hud rensemidler. Disse ingredienser er milde og videregive fugtgivende og blødgørende (beroligende stof) egenskaber som glycerin, aloe vera og jojobaolie. Andre ingredienser forlener parfumestoffer fra æteriske olier (gardenia, kaprifolier og vanilje) og antibakterielle handlinger (triclosan) samt blid udrensning. Specialiserede aktive ingredienser tilbyde anti-aging egenskaber (kollagen og retinol), afslapning agenter (kamille) og hårfjerning (kalium thioglycolate). Det er vigtigt at bemærke, at personlig pleje og kosmetiske rengøringsmidler er ikke reguleret af USA 's Food and Drug Administration.

Skrappe rengøringsmidler

Vaske-og rengøringsmidler er også brugt til vaskeri, rengøring, rengøringsmidler og opvask. Side parabol vask vaskemidler er normalt milde, da de kommer i kontakt med huden. Vaskeri sæber og rengøringsmidler ofte indeholder aktive ingredienser såsom blegemidler, pletten fjernelse stoffer (såsom limonen) og polymerer hjælp til rensning af tekstiler. Rengøringsmidler indeholder mindre overfladeaktive stoffer for at mindske suds men omfatter antimikrobielle stoffer til desinficerende egenskaber. Industrielle rengøringsmidler indeholder ofte aggressive overfladeaktive stoffer (amfotere natrium deoxycholate) bruges til dyb ren beton, motorer og andre stærkt snavset udstyr.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com