Hvordan skal jeg befrugte min kinesiske Boxwood?

March 5

Hvordan skal jeg befrugte min kinesiske Boxwood?

Boxwood eller kinesiske boks planter er stedsegrønne buske med en karakteristisk kvadratisk form. Buske er meget udbredt i landskabspleje på grund af deres pæn form, evnen til at tage beskæring godt og stjerne-formet grønlig-gul eller orange blomster produceret i foråret. For kraftig vækst, bør gartnere befrugte boxwood planter mindst en gang om året. Størrelse, type og hyppigheden af gødning varierer afhængigt af jordbundens kvalitet.

Instruktioner

Kortindgangsdør din lokale kooperativ udvidelse service office af USDA til at opnå en jord prøveudtagning kit og instruktioner. I efteråret, tage flere prøver af jorden fra omkring anlægget boxwood. Sende eller tage prøven til udvidelse kontoret for resultater. Resultaterne bør omfatte mængden og typen af gødning behov, og uanset om anlægget brug gødning en gang eller to gange i løbet af vækstsæsonen.

•Spread den første anvendelse af gødning tidligt i foråret, mens busken er stadig sovende. Ikke sprede gødning inden for 6 inches af Busks vigtigste stilk. Distribuere gødning jævnt og arbejde det ind i jorden til en dybde af 8 til 12 inches. Vand planten blade og overrisle jorden umiddelbart efter gødning behandling.

•Spread et andet program--hvis anbefalet--sent i foråret eller tidligt på sommeren, helst efter beskæring. Brug de samme teknikker, der anvendes i programmet første gødning. Vand den busk løv og grundigt overrisle jorden efter behandling.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com