Sådan låser soveværelse dørlåse

March 9

Sådan låser soveværelse dørlåse

Du forsøger at åbne en soveværelse dør, men du finder, at det er låst, og du har ingen nøgle. Hvad et dilemma. Du føler sikkert at din eneste valg er at enten kalde locksmith eller sparke døren ned, men kan du lære et par tricks først. Et soveværelse døren er ikke lavet til at holde folk ud den måde en udenfor døren er, så låsene er relativt enkelt at komme ind.

Instruktioner

•Look på dørhåndtag soveværelse at se, hvis det har et lille hul sidder døde midt i det. Hvis du ser et hul, tage en papirclips og udvide det ud i en straight pin. Stick det i hullet og føle sig, indtil du trykker på låseknappen. Skubbe med konstant pres indtil låsen popper åbne.

•Brug et kreditkort til at omgå låsen på håndtaget. Slip dit kreditkort i mellem døren og dørkarmen omkring to inches over håndtaget. Langsomt Skub kortet nedad mens samtidig at skubbe det yderligere ned i revnen. Når du har nået niveauet af håndtaget, arbejde kortet ind i revnen og forsøge at bruge kortet til at skubbe i den metal bolt, der holder døren lukket. På en soveværelse dør flytter låsen med bolten når kortet glider det åbne.

•Tag doorstop, som er metal stykke knyttet til dørkarmen hvor låsen bolt dias i. Slip en skruetrækker under metal, og forsigtigt ramte den med en hammer, som du trække det væk fra rammen. Når du er færdig, skal du erstatte doorstop.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com