Virkningen føreren Definition

March 11

For hvert job er der en ordentlig værktøj. For hård eller stædig skruer eller bolte er indvirkning driver det rigtige værktøj. Virkningen føreren er også foretrukne værktøj, når en skrue eller bolt skal strammes mere end kan ske manuelt.

Virkningen føreren

En indvirkning driver er et værktøj, der anvender en høj grad af drejningsmoment samtidig med at den nedadgående pressionsmiddel. Det kan også beskrives som en stærk, pludselig rotation kombineret med nedadrettet kraft. Disse drivere kan monteres med skruetrækkere samt sockets, afhængig af opgaven ved hånden.

Manuel drivere

Den manuelle indvirkning driver er designet til at blive ramt med en hammer. Driveren er designet på en sådan måde, at rygsøjlen roterer som det nedstammer. Dette resulterer i nedadgående pres, og pludselig rotation til at opstå samtidig. Når de anvendes korrekt, er en manuel indvirkning driver en meget kraftfuld og effektiv værktøj.

Motoriseret drivere

Motoriseret indvirkning drivere fungerer på samme måde, som manuelt, men med en mindre indsats af brugeren. Enheden elektriske eller pneumatisk foregår hammer i dette program. Som et resultat er mest motoriseret indvirkning drivere stand til at anvende den samme grad af kraft som en manuel enhed.

Applikationer

Indvirkning drivere bruges af mekanik til at løsne og spænde elementer som lug møtrikker og skruer, der er blevet frosset eller er overtightened. En indvirkning driver bruges også, når en skrue skal strammes strammere end evne til en manuel skruetrækker.

Virkningen føreren omkostninger

Afhængigt af hvilken driver du køber--pneumatisk, elektrisk, batteri--priserne varierer betydeligt. Du kan købe en god pneumatisk chauffør for omkring $100, mens et batteri enhed kan findes for $150 til $200. Nogle af de virkelig nice chauffører køre så meget som $500. Du skal se, der passer til dit behov og dit budget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com