Hvordan kan jeg vide, hvis jeg har en positiv temperatur patron?

March 18

Hvordan kan jeg vide, hvis jeg har en positiv temperatur patron?

Moen fremstiller flere stilarter af vandhane til køkkener og badeværelser til at matche din indretning. Badekar og bruser vandhaner med et håndtag kan indeholde en positiv temperatur eller PosiTemp patron. Patron-type armaturer har et indstik med huller inde i vandhanen kroppen. Når du dreje håndtaget, Juster hullerne med kroppens huller til at give varme, koldt eller blandet temperatur vand. Du behøver ikke at fjerne nogen dele til korrekt at identificere dit positive temperatur patron.

Instruktioner

•Observe våbenskjold plade, der omgiver håndtaget på vandhanen. På 7 til 8 inches i diameter er Moen plader større end de fleste andre mærker.

•Find to stilleskruer sikring våbenskjold plade til væggen. En positiv temperatur patron har skruehullerne på 2 og 7 på urskiven.

•Drej center knop og test ventilen operationen. En positiv temperatur patronen roterer kun venstre og højre; det vil ikke trække udad fra væggen for at tænde vand ventilen. Håndtag point klokken 6 til at slukke for vandet. 2 klokken er alle koldt vand, 9 klokken stilling er fuldt varmt vand og 12 klokken er lunken.

Tips & advarsler

  • Du kan også bemærke Moen navnet på bunden af våbenskjold plade eller varemærke af to vanddråber sammenflettede.
  • Hvis du har en enkelt håndtag brusebad og karbad hane, som for at tænde trækker og skubber at slukke vandet, er det ikke en PosiTemp-patron.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com