Sådan Decorate Baseboard Trim & krone støbning

December 5

Sådan Decorate Baseboard Trim & krone støbning

Sokler og kroneformen i dit hjem tilføje stil og værdi. Ved at anvende en træ bejdse eller male din baseboard trim og kroneformen, kan du pynte hvert rum i dit hus at se det samme eller ændre tingene op til at give hvert værelse sit eget udseende. Før du tager enhver handling til at dekorere baseboard trim og kroneformen, men vil du planlægger, præcis hvordan du ønsker det til at se de bedste resultater.

Instruktioner

•Draw en ru diagram af rummet. Måle længden af væggene og skrive dette i diagrammet. Tilføje fire wall længder sammen. Multiplicer dette nummer i fødderne af 0,5 til at finde de omtrentlige samlede kvadratfod af dækning du har brug for trim eller støbning. For både trimme og forme i samme rum, bruge kombinerede summen af væggene som din samlede areal.

•Look over rummet for at finde ud af hvis du ønsker at bejdse eller male. Pletter kan kun bruges på nøgne eller seneste skrabet træ, men kan tilføje varme, naturlige toner til rummet. Hvis du har træ døre, forsøge at matche en plet til de eksisterende døre. Malet trim og lister kan gøres i alle farver, med solid hvid at skabe et sofistikeret look. Alternativt kan du bruge en kontrasterende farve for at gøre udformningen af rummet skiller sig ud.

•Purchase nok træ bejdse eller male for at dække beløbet af trim og støbning du nødt til at dække. En halv-gallon bør omfatte en enkelt pels på 175 kvadratfod. Hvis du har en farve, der er specielt lavet til din trim, købe lidt mere end du skal have tilgængelige for fremtidige justeringer.

•Sand eller tør rense trim eller støbning efter behov for at glatte det og fjerne støv, snavs eller snavs. Tillad overfladen tørre hvis cleaner blev brugt.

•Applicer dit træ bejdse eller male i et jævnt lag, arbejder fra den ene ende af støbning eller trim til den anden i glat vandrette streger. Tillad materiale til tørre i så længe etiketten anbefaler, før du anvender en anden frakke. Forlade det andet lag tørre grundigt.

•Paint på blomster, en vin eller enkle former som en fleur-de-lis. Bruger stencils, skum frimærker, eller frihåndstegning at tilføje de dekorative detaljer til din trim og støbning.

•Applicer et klart frakke af polyurethan ifølge producentens anvisninger til at forsegle i pletten, hvis de anvendes. Tillad trim og molding tørre grundigt i mindst 24 timer, ventilerende værelse hvis det er muligt.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i bygningen stadier af dit hjem og trim og støbning er ikke allerede installeret, overveje at placere din første lag maling på din boards før installation at gøre det lettere. Når den trim og støbning er på plads, skal du derefter anvende din anden frakke.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com