De fleste energi effektive spabade

March 30

De fleste energi effektive spabade

Efter en lang dag på arbejdet, kan personer træder ind i et varmt karbad og slappe af med venner og familie. Spabade har også jetfly til sooth ømme muskler efter en workout. Mens spabad produktionsvirksomheder er kun forpligtet til at opfylde retningslinjerne af EPA, går energi effektive spabade videre end disse normer.

HotSpring Portable kurbade

HotSpring bærbare Spas (hotspring.com) tjente 2008 MISUNDELSE award for top energi effektive spabad design. Alle de modeller, der fremstilles af firmaet opfylder de standarder fastsat af Californien energi Kommissionen, som er nogle af de strengeste i landet. Nogle energi effektive funktioner på denne spabad omfatter en SilentFlo 5000 cirkulationspumpe, lysdæmper kontrolleret LED lys og polyurethan skum.

Montana bløde bøtter

Montana Softubs (montanasoftubs.com) også opfylder Californien Energy Kommissionens retningslinjer. Ifølge deres hjemmeside var de de eneste spabad selskab, der ikke behøvede at foretage ændringer til deres modeller til at opfylde disse standarder. Miljø venlige funktioner på spabadet omfatter ozon vand sanitet System, SmartChip magt montering System og high-density isoleret dækning. Ozon vand sanitet systemet reducerer mængden af kemikalier, der er nødvendige for at gøre spabadet sanitære.

Bullfrog kurbade

Bullfrog Spas (bullfrogspas.com) indlemmer ny teknologi i deres spabade at gøre dem energi effektivt. Igen, spabade fremstillet af selskabet opfylder Californien Energy Kommissionens retningslinjer og har EnergySave design og JetPack teknologi. EnergySave design forhindrer varmen slipper ud gennem isoleringen, mens JetPack teknologi genbruger varmen ved at holde VVS i det varme vand.

Jacuzzi spabade

Fra omslaget til kontrolelementer, spabade lavet af Jacuzzi spabade (jacuzzihottubs.com) fokuserer på energieffektivitet og opfylder Californien Energy Kommissionens retningslinjer. Mens coveret har en høj densitet skum, overfører den programmerbare cirkulationspumpe varme fra motoren til vandet. Også, J-1000 kontrol hjælper med at reducere omkostningerne til energi baseret på personlig brug.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com