Hvordan man opbygger et udhus med planer

04/01/2015 by admin

Hvordan man opbygger et udhus med planer

Når du flytter til en fjerntliggende gård med ingen VVS, flytter et udhus hurtigt fra en smuk dekoration og samtale stykke til en absolut nødvendighed. I modsætning til populær myte er en robust, godt designet og vedligeholdt udhus ikke en nusset latrin. Du bør tjekke med lokale zoneinddeling eller bygningsreglementer før konstruere et udhus for at bestemme godkendelsen og design regler.

Instruktioner

•Find et niveau område ikke for langt væk fra dit hjem til din udhus. Find det på kanten af en skråning, hvis det er muligt. Hældningen vil gøre det lettere for dig at rive ud dens indhold hver en eller to måneder.

•Build en beton platform for de forreste to tredjedele af din udhus. Den konkrete platform skal være omkring 6 inches høj. Brug stål styrke barer i beton for at sikre platformen ikke flytte eller knæk. Følg fabrikantens instruktioner for at give tid til beton tørre og helbrede.

•Følg plan designet til at bygge udhus toilet og ramme. Bruge tyk boards naglet over krydsfiner sider til at tilføje isolering til udhuset. Placer taget hvor den overlapper det hele udhus. Være sikker på den bageste del af udhuset har en 18-tommer høje, hængslet dør for bortskaffelse og at planen omfatter en udluftning.

•ADAPT planer om nødvendigt at levne plads i udhuset til en lufttæt, dækket spand eller to til at opbevare træ aske og lime. Disse materialer vil forhindre affald fra duftende. Holde en rake i udhus til at fjerne affald fra den bageste, hængslede gate hver måned eller to.

Relaterede artikler