Sådan vises hortensia

April 4

Sådan vises hortensia

Du kan få vist hortensiaer udenfor, mens de vokser, eller du kan trimme deres blooms og vise dem i en vase. Disse buske producerer cirkulær grupper af blomster i blå, pink, rød og hvid. Hortensia vokser i fugt-rig jord og kan nå højder på op til 12 fod. Hortensia kan overleve i USDA hårdførhed zoner 3 til 9. Zoner 3 til 9 dækker alle de Forenede Stater undtagen dele af det sydlige Florida, Californien og Arizona.

Instruktioner

Udendørs Display

•Look på din landskab og mærke nogen tomme områder, der ville se bedre ud med en hortensia plante. Look for områder, der modtager både sol og skygge hele dagen. Varsel områder, der modtager masser af vand, når det regner eller er praktisk til vand med en vandkande.

•Display dine hortensiaer langs en have stien eller gangbro at bringe opmærksomhed på det. Placer hortensiaer på den ene side af vejen og sætte små stauder på anden siden. Vise flere hortensia i forskellige farver til at tilføje mere farve til din landskab.

•Display hortensiaer bag kortere stauder. Vælg stauder i en række forskellige farver, der vil fortsætte med at lede smuk som hortensia farver uddybe hele året. Placer hortensiaer parallelt med en viburnum hæk til at oprette en spejling virkning mellem planterne.

Indendørs Display

•Display din hortensia blomstrer i en vase. Fyld vasen med koldt vand. Afskære en flor en uge efter det åbner så det holder i flere uger i vasen. Placer saksen diagonalt over det grønne område af stilken og trim off bloom. Afbrød alle bladene på den trimmede del af stænglen.

•Sæt bloom i vasen. Fjerne blomst fra vandet efter to timer. Slå enden af stilken med hammer at opsuge vand i vasen. Sæt bloom tilbage i vasen.

•Sæt hosta blade i vase omkring din hortensia blomstre. Fyld resten af vasen med iris til at afbalancere den afrundede form af bloom. Tilføje mere vand til vasen hver dag. Skyl ud vasen og genopfylde den med rent vand, hvis vandet ser snavset eller overskyet.

•Display bloom på et sengebord eller på skrivebordet. Wrap et bånd omkring vasen til at tilføje ekstra farve til din blomst arrangement. Slip et par farvede sten i vasen, hvis du vil oprette en mere farverig display.

•Display din hortensia arrangement på en vindueskarm, som er dybt nok til at holde vasen. Sted arrangement i et badeværelse eller andre små rum til at give rummet en behagelig duft. Sætte din hortensia på et spisebord til at skabe en farverig centerpiece.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com