Hvordan identificerer en Model af en Andersen skydedør?

April 23

Hvordan identificerer en Model af en Andersen skydedør?

I 1903 grundlagde Hans Andersen Andersen Corporation i Hudson, Wisconsin. Andersen Corporation fejret 100 år i erhvervslivet i 2003 af forpligter sig til at bygge 100 hjem for Habitat for Humanity. I dag, fremstiller Andersen mere end seks millioner vinduer og døre på verdensplan, herunder tre typer af terrassedøre. Andersen giver reservedele til alle modeller af terrassedøre.

Instruktioner

•Åbn gårdhave døren. Søge inde i toppen eller siden af jamb for klæbemærker produkt. Hvis døren Andersen er circa 2007 eller senere, bliver produktet mærkat på en af disse jambs. Mærkaten viser produktidentifikationsnummer--f.eks "Prod Id 211-070731-00678," og vinduet Andersen telefonnummer. Hvis der er nogen produkt mærkat, vil Andersen produktsupport kræve flere detaljer til at identificere din terrasse dør.

•IDENTIFY primære gårdhave døren type. Hvis døren dias fra venstre mod højre inden for et spor, er det en glidende gårdhave døren. Hvis dørene har hængsler og svinge indad, er det en hængslet gårdhave døren. Hvis dørene svinge udad, er det en bussernes gårdhave døren.

•Observe og Bemærk farven på dørkarme og prydplanter gitre, hvis den findes. Udvendige ramme farvevalg er hvid, sandtone (lys grå), terratone (mørk grå), skov grøn, kakao bønne (brun) eller brugerdefinerede farve. Inde i omfatter rammen farver alle udvendige farver, plus fyr, eg og ahorn. Kontrollere, om de ornamentale gitter er mellem ruder af glas, inde i døren og flytbare, eller fraværende. Bemærk farven på gitter. Valg er hvid, sandtone, terratone eller rustfrit stål.

•Look for Andersen glas logo; det vil være i en af de fire hjørner af hvert ark af glas. Nedskrive alle ord og tal omkring logoet. Logoet vil have ordet "Andersen" med stort "AW" nedenunder. Et eksempel beskrivelse kan være "under AW er TWindow Herculite K. under der er ANSI Z 97 1 1972 3/16 tommer U for DS-U. Den næste linje er hærdet sikkerhedsglas og næste linje er SGCC058 11673."

•Measure i inches bredde og højde af den udsatte glas, fra inde i kanten til inde i kanten. Tæl antallet af glaspaneler dør i gårdhave enhed; der vil være to, tre eller fire.

•Phone Andersen Windows med alle detaljer, og de vil identificere din gårdhave døren model. Telefonnummeret er 1-888-888-7020.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com