Hvordan at erstatte sæler i utætte Moen hane

April 25

En utæt Moen hane forårsager problemer i badeværelse eller køkken, fordi vandet fra lækagen tilskynder skimmelvækst og fremmer træ rådner. Heldigvis kan du fastsætte lækager i en Moen hane. Når disse vandhaner lække, det er på grund af sæler i patronen. De skade eller scratch, der forårsager blækpatronen for at lade vandet. Udskifte blækpatronen med en ny og du vil stoppe dette lækker spørgsmål lige med det samme.

Instruktioner

•Luk vand pipe ventiler under vasken på din vandhane ved at dreje dem uret. Det slukker vandforsyningen og giver mulighed for fjernelse af patronen.

•Tag håndtaget til vandhanen ved at fjerne skruen på bunden af håndtag med en unbrakonøgle og skubbe håndtaget ned. Træk op i håndtaget for at fjerne den.

•Løsn patron låsemøtrikken ved at dreje det mod uret med en skruenøgle. Denne del ser forskellige for forskellige modeller. Det kan være en rund ring-formet møtrik, en sekskantet møtrik eller en større, tykkere sekskantet møtrik på modeller med spray hovedet.

•Træk patronen ud af vandhanen kroppen. Uddrag O-ring inde i vandhanen kroppen med spidsen af en skruetrækker. Træk tud ud hane base ved at løfte det opad med hænderne, og trække sig ud af omskifter, en runde del i vandhanen stilken med fingrene. Erstatte gummipakninger under diverter med nye og indstille diverter tilbage på plads. Hvis din Moen hane ikke har en omskifter, forlader tuden på plads og bare udskifte patronen.

•Return tud ved at placere det tilbage på vandhanen stilken og skubbe det på plads. Indsæt en ny patron og spænd låsemøtrikken. Skub håndtaget på, og fastgør skruen i håndtaget.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com