Hvordan opbygger jeg en udvidet Dragon Pergola?

April 27

Tilføje en smule af asiatisk flair til en baggård haven med en udvidet dragon pergola. Bygning grundlæggende er det samme som andre pergola mønstre med faste stillinger og crisscrossing støtte bjælker. Opnå dragon effekten med buede bjælker og buede spær i slutningen af hver støtte bom. Træsorter specielt velegnet til dette projekt er redwood, southern yellow pine og cedar.

Instruktioner

•Indlæs eller køb planer lagre enten online eller på en hardware/tømmer. Du kan finde gratis planer under denne artikel referencer.

•Dig et hul til hver støtte 12-fods indlæg. Hullerne skal være 16" dyb. Du har brug for et minimum af fire. Efter producentens anvisninger, bland quick-dry cement i en container. Hæld i halv hul og sat i bjælker. Hæld den resterende cement. Brug et niveau på toppen af en post til at garantere posten står lige. Lad cementen tørre.

•Klippe fire stykker af træ med en rundsav. Sand til glathed. Bore dem i de fire stillinger. Brug en plan til at holde dem lige. Disse støtte bjælker er base for arced bjælker.

•Lay ud af en buet beam skabelon på 10 fod træ længder. Spore med blyant og skære i overensstemmelse hermed med en stiksav så. Du bør havae en arced stråle på hvert hjørne og et midt på hver støtte bom. Gentag processen, ved hjælp af en ny skabelon til at oprette mindre spær, der forbinder til slutningen af bjælker og udvide de lodrette stillinger. Sand til glathed.

•Drill en arced stråle i en støtte stråle på et hjørne af strukturen. Bore den anden arced beam i støtte stråle midtvejs mellem to hjørner. Derefter lægger de to arced bjælker sammen i deres modsatte ender. Dette vil skabe midten af pergola. Gentag processen, indtil du lægger alle arced bjælker til at understøtte bjælker og hinanden. Bore spær i slutningen af hver støtte bom.

•Paint eller pletten pergola. Lad tørre ifølge producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Du skal i det mindste tre mennesker til at bygge dette projekt sikkert.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com