Saw Rip Guide

04/29/2015 by admin

Saw Rip Guide

De fleste tabellen save komme med en rippe guide at tillade dimension tømmer som to af seksere skæres ind i snævrere bredder og lave et helt lige snit. Plader af krydsfiner er for store til at passe på en bordrundsav og skal skæres med en rundsav. Selvom en dygtig operatør kan gøre et temmelig lige snit, er det meget lettere for resten af os til at gøre en rippe guide til at skære krydsfiner perfekt kvadrat og lige. For eksempel kan du klippe en 1-mund-ved-8-fods bord fra en 4-mund-ved-8-fods plader af krydsfiner.

Arbejde Station

Gøre et arbejde station ved at sætte et par af saw heste 6 fod fra hinanden, og derefter placere 2 two-by-fours, 8 fod lange over savbukke ca 3 fødder fra hinanden. Dette par af two-by-fours vil forhindre krydsfiner fra sagging i midten og ophøje materialet op ned så hestene til at holde savklinge fra skære den øverste skinne af hesten. Læg stykke krydsfiner på savbukke og two-by-fours.

Foranstaltning og Mark

Måle afstanden fra kanten af bunden ansigt af rundsaven til kanten af savklinge. Husk at måling til fremtidig brug, men for nu, tilføje det til 12 inches (bredde af det bord, du vil være at skære). Afstanden fra savklinge er 1 ½ inches plus 12 inches er lig med 13 ½ inches. Foranstaltning 13 ½ inches fra kanten af plader af krydsfiner og gøre et varemærke i hver ende af arket.

Guide og skære

Når picking ud tømmer for dette projekt, sortere gennem de tilgængelige two-by-fours at finde en, som er helt lige. Dette board vil blive rip guide. Placer kanten af den lige two-by-four på de 13 ½-tommer mærker og klemme hver ende på plads med en C-clamp. Sørg for støtte two-by-four under bestyrelsen ikke er placeret, hvor det vil blive skåret; flytte det hvis det er nødvendigt. Placer kanten af bunden ansigt af rundsav mod kanten af rip guide, magt op saven og køre saven længde krydsfiner holde kanten af saven stramme til rip guide.

Relaterede artikler