Ornithin & arginin Decarboxylase i planter

May 16

Ornithin & arginin Decarboxylase i planter

Ifølge Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation af de Forenede Nationer, skal verdens fødevareproduktion øge 70 procent inden 2050 at opretholde globale befolkning. En løsning til at give for nuværende og fremtidige mad krav er af genetisk engineering fødevareafgrøder. Ornithin decarboxylase og arginin decarboxylase er vigtige enzymer i genteknologi teknikker.

Genteknologi

Genteknologi, eller genetisk modifikation, manipulerer naturligt forekommende DNA i plantecellerne. Planter ikke stole på bestøvning at udvikle deres DNA, men i stedet stole på videnskabsfolk, der indsætter et kunstig gen eller en gensekvens, i planterne. Disse ændrede planter kaldes genetisk modificerede eller genetisk modificerede planter. Afgrøder, der høstes fra GM-planter har faldt skadedyr skader, øget udbytte og forbedret ernæring. Ifølge West Virginia University Extension Service er to af de mest almindelige transgene afgrøder sojabønner og majs.

Polyaminer

Polyaminer, eller PAs, er naturlige forbindelser, der findes i levende organismer. Planter danner PAs af den proces, der kaldes biosyntesen. PAs påvirke cellevækst og udvikling ved at hjælpe med at regulere mange cellulære funktioner, herunder celledeling, frø spiring, DNA-replikation og enzymaktivitet. National Center for bioteknologiens oplysninger rapporter, negative miljømæssige forhold udgør hvad der måske er den største udfordring at producere maksimal høstudbyttet. Center antyder at genmanipulation af PA enzymer kan forbedre plante modstand for miljøbelastninger, hvilket resulterer i højere høstudbytte. Ornithin decarboxylase og arginin decarboxylase er to af disse enzymer.

Ornithin Decarboxylase

Ornithin er en aminosyre, der bruger enzymet ornithin decarboxylase (ODC) at fremme produktionen af putrescine, som er en PA. Forskning af det amerikanske samfund plante biologer afslørede, at arginin decarboxylase (ADC) produceret putrescine i tidlige stadier af gulerod vækst og udvikling, mens ODC produceres putrescine i de sidste faser af vækst. Forskere ved universitetet i Bologna, Italien, rapportere, at ODC en primær enzym med held at nå to fordele af gensplejsede afgrøder: øge en plante respons til miljøstress, hvilket øger høstudbyttet, og øge en plante næringsværdi.

Arginin Decarboxylase

Selv om dyr har evnen til at bruge ODC enzym som en enkelt sti til biosyntesen, kan planter bruge to veje-ODC og ADC-ifølge det nationale Center for bioteknologi oplysninger. Planter har denne yderligere pathway fordi ADC er fundet i tylakoid membraner i anlægget grønkorn, som er fraværende i animalske celler. Risdyrkning lider under tørke, hvilket resulterer i reducerede udbyttet. Genetisk engineering ris afgrøder med transgene ADC øger deres tørke resistens ved at reducere deres klorofyl tab, hvilket øger deres udbytte, bioteknologi og molekylærbiologi anmeldelse.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com