Min Trachycarpus Fortunei har gule blade

May 21

Trachycarpus fortunei eller vindmølle palm, er en tropisk palme, der er relativt modstandsdygtigt over for cool temperaturer og udstiller en kuffert, der er dækket af tætte fibre, giver det udseende af at være pakket ind i jute, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Gulfarvning bladene på denne langsomt voksende træ angiver et sundhedsproblem.

Pest problemer

Bladlus og skjoldlus er pest problemer, der påvirker vindmølle palm. Begge disse insekter æder sap inde i vindmølle palm blade, hvilket fører til blad gulfarvning og lettere smitteoverførsel fra svampe til vindmølle palm. Skjoldlus udskiller et klart stof de bruger til at sikre sig til træet, og de kan være vanskelige at løsne i hånden. Behandling af bladlus og skjoldlus med pesticid sprays. Følg alle anvisninger på pakken.

Root Rot

Root rot er en svampesygdom, der spredes via jorden; Den trives især i jord, der har et højt vandindhold eller stillestående vand. Stående vand bidrager også til gulfarvning bladene af kvælende rødderne af vindmølle palm. Vindmølle palmer påvirket af root rot udstille gulfarvning bladene, samt udseendet af visnesyge, der er tilbage, selv efter at træet er vandes. Anvende en fungicid til træet og undgå overskydende fugt i jorden for at holde træet sundt.

Leaf Spot sygdomme

Svampe leaf spot sygdomme er forårsaget af en række svampe og er spredt af insekter, gennem luften eller som det vokser i jorden. Gulfarvning bladene er ledsaget af tilstedeværelsen af misfarvede bladpletter, spore producenter af de svampesygdom. Svampe steder er ofte brun, rødlig brun, sort eller rødt, afhængig af typen af svampe og hvor langt langs sygdommen er. Fjern angrebne blade fra vindmøllen palm tree og anvende en fungicid til træet for at stoppe sygdommen i at spredes.

Dødbringende gulning

Dødbringende gulfarvning af palmer er en sygdom, der påvirker vindmølle palmer og mange andre typer af palme. Dødbringende gulfarvning er en phytoplasmic sygdom spredes af et insekt vektor, planthopper, og forårsager alvorlige gulfarvning af bladene af palme. Dødbringende gulfarvning er kontrollerbare så længe injektioner af oxytetracyklin HCl anvendes hver fjerde måned, ifølge University of Florida IFAS forlængelse. Vindmølle dog palms med mere end 1/4 af bladene og bladknopper påvirket bør fjernes og destrueres.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com