Sorter af aske træer

May 23

Sorter af aske træer

Aske træer er en af de mest almindeligt plantede løvfældende træer, ifølge Empire nationale børnehave. De er populære for offentlige, kommercielle og private landskabspleje for rigelige skyggen giver de og deres generelle lethed af pleje. Nogle sorter af aske også give strålende farver i efteråret og vokser hurtigt til at fylde tomme pladser på rekordtid.

Blue Ash

Den blå aske vokser til en højde på 40 fod og spreder sig til 30 fod brede. Det er hårdfør i zoner 4 til 7 og vokser i en attraktiv oval form. Blue ash træer er hurtig avlere---skyder op 12 til 18 inches i et år. Som navnet antyder, har de en mørk, blågrønne blade, der skifter til gul i efteråret.

Europæisk Ask

Den europæiske ash er en af de største sorter af asketræ, vokser op til 75 fod høj og breder sig op til 75 fod bred i en rundet skikkelse. Det er hårdfør i zoner 5-7 og vokser 12 til 18 inches om året. Den europæiske aske giver ikke falde farve; Det er imidlertid et glimrende valg for steder hvor jorden har en høj pH værdi.

Der er to sorter af europæiske asken hjem landscaper kan finde interessante. "Aureafolia" er en kompakt træ, der vokser til 20 fod høj og breder sig 20 fod bred. Løvet er gullig grøn sommer og gul i efteråret. "Hessei" er en lille, kompakt model med dybt grønne blade, der er ofte valgt for street-side beplantninger.

Grønne aske

Den grønne aske vokser mellem 50 og 60 fod høj og breder sig 20 til 30 fod brede. Dens skinnende grønne blade bliver gul i efteråret, men desværre bladene falde for hurtigt for at overveje dette træ for sande efterår farve. Det er hårdfør i zoner 3 til 9 og tolererer en lang række betingelser, når det er fastslået, herunder tørke, høj pH-værdi jord, sterile jord og salt spray. Den grønne aske bærer klumper af finger-lignende frugt og en begrænset mængde af røde bær; men frugt og bær opretter et kuld problem. Gartnere, der ønsker at undgå oprydning skal plante uden kerner sorter af grønne aske.

Hvid aske

Den hvide aske vokser 50 til 80 fod høj og breder sig 40 til 80 fod bred. Det vokser i zoner 3 til 9 og er bedst i fuld sol i sandede jordbund med en pH række 3.7 til 7,0. Den hvide aske kan være det bedste valg til efteråret farve som sin store, mørkegrønne blade dreje nuancer af gul og lilla. Dette træ er også et godt valg som en skygge træ, modellen træ eller street-side plantning.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com