Løsninger til en muggen lugt i opbevaring skur

05/26/2015 by admin

Løsninger til en muggen lugt i opbevaring skur

Muggen lugt i en opbevaring skur kan have forskellige årsager, såsom akkumulerede fugt, der kan resultere i mug vækst. Stald indholdet som haveredskaber, maskiner og olieprodukter, der driver dem, plantematerialer, frø til udplantning og til fuglefoder, animal feed, papkasser og træ kombinere med siver fugt til at skabe dårlig lugt, der er flere løsninger.

Fjerne lugt kilder

Nedbrydning kan være den oprindelige kilde til muggen lugt. Kigge efter tegn på nedbrydning fedt, skadedyr såsom gnavere eller insekter og andet organisk materiale såsom græs eller frø. For at bekæmpe lugte, rengøre Stalds vægge og gulve med en opløsning af vand og blegemiddel, om en del blegemiddel til fire dele vand. Ventilere godt under rengøring. Skyl de bleget overflader med klart vand og tør dem. Fjerne og skyl sko du bar under rengøring før intensivering på indvendige tæpper og andre udsatte overflader.

Forbedre ventilationen

Hvis din stald mangler ordentlig ventilation, kan det udvikle lugte hurtigt efter rengøring. En løsning er at installere et udluftningshul eller et lille vindue. En anden tilføjelse, der vil hjælpe med at holde lugte fra formning er en udstødning fan, forudsat magt er tilgængelige. Vindmøller kan give ventilation for områder uden elektrisk strøm. Fan kapacitet er målt ved kubikfod luft de bevæger sig i et minut, så Multiplicer antallet af kubikfod i din opbevaring skur med antallet af ønskede luft ændringer i timen at afgøre hvilke fan, du har brug for. For forhold, der svarer til en kælder eller en krybekælder, vil du sandsynligvis ønsker at opnå 10 komplet ændringer af luft i en time. Hvis fugt i din stald er sammenlignelig med en kvist, skal du kun ændre luft seks gange på en time for at undgå at udvikle lugte.

Dehumidify

Når en muggen lugt fra akkumulerede fugt er begrænset i en lille område som en unventilated opbevaring skur, du kan muligvis begrænse lugtgener ved hjælp af en affugter. Dette gælder især, hvis fugtigheden i skuret opnår eller overgår 60 procent mark. Disse enheder er almindeligt tilgængelige på hjem forbedring Centre. Hvis der er ingen magt i skuret, kan du muligvis køre en forlængerledning fra en nærliggende struktur til magten enheden.

Kapacitet af affugtere er udtrykt i antallet af pints af vand de kondensere i en 24-timers periode på 80 grader Fahrenheit, med relativ luftfugtighed på 60 procent. Funktioner, der er specielt nyttigt er justerbar, automatisk måling enheder kaldet Humidistater. En enhed eller lys, der signalerer du, når du udfylder en spildbakkens er også nyttig, som er en automatisk slukning switch.

Relaterede artikler