Hvordan man dyrker skaldet Cypern fra stiklinger

May 27

Bald cypress er et majestætisk nåletræ, der kan vokse op til 150 fod i højden og live 600 år. Når der oprettet, det er meget tilpasningsdygtige til både våde og tørre steder og kan ofte findes foring sumpe. Den skaldede cypress er vanskeligere at vokse fra stiklinger end fra frø, men det kan gøres. Med viden om den korrekte miljø for voksende stiklinger og omplantning af nyt træ, kan du dyrke en sund bald cypress.

Instruktioner

•Gather i 3 til 5-tommers bald cypress nåletræ skæring i foråret fra de øverste grene af en to - tre-årige bald cypress ungt træ. Vælg en frempind, der har et par blade på det.

•Forbered stilk for rodnet. Tage de nederste blade og våd i bunden af stilken. Dyp bunden af opskæring i roden hormon, som IBA Root-strejke.

•Plant den skaldede cypress skæring i en gryde fyldt med potning medium, der består af lige dele sand og tørv. Placer stilken langt nok ind til indstøbning medium til at skære til at stå lige.

•Brug vand mister at tåge opskæring ofte. Når du begynder at se aktive vækst på skæring i omkring seks til otte uger, transplantation det til en større potte med nye pottemuld. Anlægget vil være klar til permanent transplantation overalt fra marts til November, når rødderne er hvilende.

•Plant rodfæstet opskæring i et område med fuld sol eller delvis skygge og moderat veldrænet, sandede og lerede jord. Undgå frysning temperaturer og tørkeperioder. Sørg for at hullet du plante skæring i er så dybt som den nydannede rodklump og dobbelt så bred. Tilsæt vand i hullet før påfyldning i snavs.

•Hold opskæring konstant fugtig. Du må ikke lade det tørre ud i dens første år eller det kunne dø. Fugt er den vigtigste del af den voksende proces. Så længe anlægget ikke er fremhævet af tørke, skal det blomstre med lidt pleje efter det er etableret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com