Pine træarter i Spokane, Washington

June 6

Pine træarter i Spokane, Washington

Spokane, Washington, er beliggende på den østlige side af staten ved siden af grænsen mellem Idaho og er hjemsted for 25 træarter. Spokane har bjergområder på alle sider, som Cascades bjergkæde, Blue Mountains og Selkirk bjerge, hvilket gør det fædreland for en bred vifte af fyrretræer og planter. Fyrretræer bruges til at bygge boliger og er et naturligt levested for fugle og dyr af alle slags. Fugle bruger fyrretræer for indlejring og raste og husly.

Ponderosa Pine

Denne fyr er den mest almindelige træ fundet i det nordlige Spokane område i højder fra 2.000 til 5000 fod. Nålene vokser 5 til 10 inches længe i bundter af tre, og Frøene modnes til stikkende kegler ca 5 inches lang. Barken af ponderosa er Drange i farve og ligner stablet blodplader. Denne fyr har god tolerance over for tørke forhold gør det meget hårdfør. Ponderosa pine kan vokse op til 180 fod høj og live til 400 år eller mere.

Lodgepole Pine

Lodgepole er fundet fra det nordlige Californien op gennem vestkysten til Washington og hele vejen over til South Dakota. Det er mest almindeligt forekommende i områder af højereliggende med en høj vandspejlet. Deres nåle er vredet i bundter af to og kegler produceret er korte og vises ægformet. Barken af træet er Drange-brun til grå og fint skaleres. Logs fra fyr er almindeligt anvendt til at gøre boliger.

Sugar Pine

Sugar pine er det største medlem af fyrretræ familie og er fundet over Washington, men er mest almindelige i Cascade bjergene øst for Spokane. Nålene er kortere end den ponderosa pine og i bundter af fem. Dette er de højeste pine at nå højder op til 250 fod og har de længste kogler vokser op til 2 fod lange. Barken er skællende og lilla-brun farve. Træet er almindeligt anvendt til kabinetter, lister og billeder i windows.

Vestlige White Pine

Den vestlige white pine, også kendt som den silver pine, er en letvægts træ, der bruges til fremstilling af vinger, vinduesrammer, døre, kampe og tandstikkere. Det vokser meget høje, nå højder på 239 fødder. Det er fundet i Californien, Nevada, Washington, Oregon, Idaho og Montana. Grålig-grøn barken af den vestlige white pine har nåle i bundter af fem med 8 til 10 tommer lange kogler. Det tager tre vækstsæsoner for denne pines frø til at modnes.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com