Vil en kartoffel vokse i en kop vand?

June 17

Vil en kartoffel vokse i en kop vand?

Hvis placeret i en kop vand, en kartoffel vil spire, danner rødder, at vokser ned i vandet og stængler og blade fra tine knopper kaldet "øjne." Dette er en god eksperiment til at undervise børn om planternes vækst.

Metode

Indsæt tandstikkere jævnt omkring kartoffel at suspendere det i cup saa ene ende sidder i vandet og anden enden er over vandet.

Overvejelser

Slutningen af kartoffel over vandet skal have flere "øjne" fra som stængler og blade vil spire. Rødderne udgør fra den del, der er under overfladen af vandet.

Beliggenhed

Læg kartofler og cup i en solrig, godt oplyst område at fremme kartoffel til begynder at vokse. En vindueskarm er et godt valg, især hvis det vender mod syd.

Pleje

Regelmæssigt kontrollere vandstanden og refill koppen efter behov. Planten bør begynde voksende inden for et par uger. Som rødder og blade vokser, skal anlægget mere regelmæssig vanding.

Størrelse

Kartoffelplanter kan blive meget store. Hvis du ønsker at fortsætte vokser din kartoffel, efter at den er for stor til at blive i koppen, transplantation det til din have eller værftet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com