Hvordan man får Elmers lim af laminatgulve

June 17

Hvordan man får Elmers lim af laminatgulve

Elmers lim produkter er almindeligt anvendt i skoler og hjem til et stort sortiment af forskellige produkter og formål. Men der er en stor chance at limen uheld drypper eller spild et sted du ikke vil hellere det være, sådan som på din laminat gulve. Den gode nyhed er, at stort set alle Elmers lim produkter er vaskbart og kan fjernes med et minimum af indsats og grundlæggende rengøringsmidler du allerede har i dit hjem.

Instruktioner

•Find ud om limen er våd eller tør. Hvis limen er tør, Indsæt spidsen af din negl nedenunder kant af lim spot, og lirke det op lidt. Elmers lim vil ofte skalle lige op af en laminat eller plastik overflade når det er tørt.

•Våd en vaskeklud med varmt vand og sted vaskeklud over lim-stedet. Hvis limen er stadig våd, kan du bare tørre det op med en vaskeklud. Hvis limen er tør, orlov vaskeklud sidder på det, indtil limen Blødgør. Dette kan tage flere timer.

•Aftør op lim med en ren, tør vaskeklud. Ren plet på dit gulv med dit valg af gulv rengøringsmidler, så tør det grundigt. Gentag processen så mange gange som nødvendigt, indtil limen pletten er helt væk.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com