Hvordan til at bremse modning tomater

June 23

Hvordan til at bremse modning tomater

Haven tomater bevare deres kvalitet for kun kort tid endnu en moden. Bremse modningsprocessen giver dig mulighed at strække en afgrøde af friske tomater, så du kan bruge dem over en periode på tre - fire uger. Du kan ikke stoppe modning helt uden at ødelægge smagen af tomater, men korrekt opbevaring tillader dig at bremse processen betydeligt. Du kan hurtigt modnes enhver resterende grønne tomater, når du er klar til at bruge dem.

Instruktioner

•Sno hver tomat individuelt i brunt papir eller et ark af avisen. Papiret forhindrer ophobning af ethylen gas produceret af modne tomater, som fremskynder modning, påvirker resten af tomaterne.

•Sæt de indpakkede tomater i en kasse, stabling dem ikke mere end to til tre lag dybt. Gem kassen i en 55-graders Fahrenheit placering. Varmere temperaturer fremskynde modning mens lavere temperaturer forårsage frugt at udvikle mindre smag.

•Kontrollér tomater ugentligt og fjerne enhver der har modnet fuldt ud. Regelmæssigt fjerner de modne tomater kan ethylen gas fra påvirker de resterende gemte tomater, så resten af tomater til at modnes langsommere.

Tips & advarsler

  • Placere tomater i en papirpose med en moden banan i en 65-graders eller varmere placering modne dem inden for to til tre dage.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com