Hvad skal jeg lægge landskabspleje asfaltudlæggere?

January 5

Hvad skal jeg lægge landskabspleje asfaltudlæggere?

Husejere bruger landskabspleje asfaltudlæggere til accent haven kanter eller at skabe terrasser og gangbroer. Disse alsidige Landskabsarkitektoniske sten kommer i præfabrikerede kvadrater eller rektangler. Æglæggende landskabspleje asfaltudlæggere indebærer ordentlig forberedelse af webstedet til at sikre nemmere installation og en langvarig tilføjelse til landskabet. Nogle materialer er helt afgørende for en vellykket installation. Omfatte weed skærmen, sand og ært grus som et solidt grundlag for æglæggende landskab asfaltudlæggere.

Weed skærm

Landskab asfaltudlæggere bør betragtes som en permanent tilføjelse til hardscape på en ejendom. Asfaltudlæggere kan bruges til kanten eksisterende haver eller form gangbroer gennem landskabet. Weed skærm (også kaldet landskab stof) giver væsentlig bistand i at forebygge fremtidige indtrængen af ukrudt mellem fliser. Fjerne alle græs fra webstedet og niveau i området. Placer skærmen ukrudt mellem jord og ært grus til at danne en barriere for at reducere ukrudt og græs indtrængen.

Niveau

Et byggeri er et af de vigtigste værktøjer, der skulle lægge landskab asfaltudlæggere. Hver brolægger skal være plan med overfladen og i forhold til andre fliser. Et niveau bør også anvendes under ært grus og sand placering faser til niveau hvert lag.

Stampning maskine

Piller komprimere jorden for at skabe en glat overflade til landskab brolægger placering. Disse maskiner hjælpe grænse flytte ved at skabe et solidt grundlag for pavers. Disse maskiner kan lejes og bør anvendes til større projekter, brolægning. Opstrammende jord med en kompression roller svarende til maskinen anvendes til glat muldlag vil lette installationen for et mere ensartet udseende.

Sand

Sand giver en stabil base for placering af landskab asfaltudlæggere. Sprede en 1-tommer lag af sand på en plan overflade til at danne grundlaget for dette projekt. Også bruge sand til lille skiftende som nøjes med landskabspleje pavers. Hæld sand mellem leddene at fylde omkring hver brolægger. Feje overskydende sand brolægger overflade. Sand placeret mellem pavers giver en stabil medium i stedet for cement fælles sammensatte.

Ært grus

Brugen af ært grus som en del af instituttets brolægger stabiliserer byggeri endnu mere end sand. Ært grus skal anvendes i forbindelse med sand, som en 1 - til 2-tommer lag placeret direkte over jorden. En grus base også giver mulighed for bedre dræning omkring landskab asfaltudlæggere og forhindrer pooling der kan vaske væk sand.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com