Sådan rydder du en VVS Problem i en dobbelt køkkenvask

June 29

Sådan rydder du en VVS Problem i en dobbelt køkkenvask

Gæsterne kommer og din vask har besluttet at tilbage vand op til din counter. Et kald til et dyrt blikkenslager kan blive frelst ved at behandle tilstoppe selv. Rydning af en tilstoppede køkkenvask afløb kræver et par grundlæggende værktøjer, såsom en stemplet og en slange. Begge findes på de fleste hardware eller hjem-center butikker. Kigge efter en stemplet med en større gummi bell for flere fremstød. Håndtaget skal være tyk. En slange, også kaldet en hånd snegl, er billigt og kommer i forskellige størrelser, længder og drejning mekanismer.

Instruktioner

•Kontrollér garbage bortskaffelse, sørge for bortskaffelse ikke er fastklemte. Hvis det fastklemte, klart det først. Slukke for strømmen og unplug forvalter. Peer ned bortskaffelse enhed med en lommelygte. Hvis du kan nå ethvert objekt, der er faldet i det, fjerne den. Hvis du ikke kan nå objektet, gratis det ved at dreje sliber knivene. Indsæt en unbrakonøgle i hullet i bunden af forvalter. Drej til rådighed frem og tilbage for at frigøre det. Fjern den løsnede obstruktion. Sæt bortskaffelse enhed i stikkontakten og teste den.

•Clamp afløbet slange til opvaskemaskinen. Fyld vasken med 3 eller 4 inches af vand. Dette er for at forsegle stemplet omkring afløbet.

•Tag på et par gummihandsker. Tæt hold en våd klud over vasken afløb uden bortskaffelse til at forsegle den.

•Sæt stemplet over andre afløbet. Rulle bell af stemplet ind i vandet, tvinger vand i afløbet. Energisk kaste op og ned i cirka 30 sekunder. Træk stemplet ud af afløbet munden. Hvis vandet ikke dræne, fortsat kaster flere minutter. Hvis afløbet er stadig tilstoppet, skal du rense P-fælde, som er de kantede rør under vasken.

•DIP vand ud af vasken i en spand. Anbring en spand eller gryde under afløbsrør. Ved hjælp af slip-joint tænger, løsne slip møtrikken på P-fælde arm. Skru møtrikken i bunden af affald tee. Fjerne fælden. Bruge en lommelygte til at se, om fælden er tilstoppet. Ren fælden, hvis det er tilstoppet. Geninstallere i trap. Teste dræning af rindende varmt vand i afløbet. Hvis det er stadig tilstoppet ud over P-trap, skal du bruge en slange.

•Tag P-fælden.

•Løsn gevindtap på slangen. Trække ud 10 inches af kabel. Tråd i slutningen af slange til afløb stub. Spænd gevindtap. Drej håndsvinget uret, fodre slangen ind i afløbsrør. Fortsætte med Løsnen og gevind kablet ind i afløbet.

•Drej snegl gennem tilstoppe. Fortsæt drejning hvor modstanden er fundet. Spændingen falder, når kablet bider gennem tilstoppe.

•Træk slangen ud af afløbet ved at dreje mod uret. Ren kabel med en klud, da det er trukket. Geninstallere P-fælden. Teste afløbet af løber vand igennem.

Tips & advarsler

  • Hvis du stadig ikke kan klare tilstoppe, ringe til en blikkenslager. Blokering kan være længere ned afløb linje, eller du kan have genstandsled fast i rørene.
  • Hvis et kemisk drain renere er blevet tilføjet, ikke styrte vasken eller køre en slange gennem afløbet. Kemikalier er ætsende og kan forårsage alvorlige forbrændinger på huden.

© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com