Egetræ insekter

07/05/2015 by admin

Egetræ insekter

Egetræer (Quercus) er hårdttræ træer giver skygge for mennesker, ly for fugle og mad for dyrelivet. Landscapers plante ofte egetræer på boligejendomme for deres skønhed og holdbarhed. De kan vare op til 200 år. De kommer i hundredvis af arter og kan vokse i amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed zoner 3 til 10. Egetræer er ofte befængt med insekter, der kan alvorligt truer deres helbred og liv.

Spider mider

Spider mider har piskelignende mouthparts at oprette pletter og misfarvning af blade som de foder. De lægger æg i nærheden af venerne i blade i de køligere måneder af året og bliver mere aktive i de varmere måneder. Kontrol spider mider med biologiske metoder, såsom lady beetle eller aggressiv mider. For tunge angreb, skal du bruge kemiske insekticider indeholdende carbaryl og malathion, ifølge TreeHelp.com.

Red Oak soegeren

Rød eg soegeren (Enaphalodes rufulus) skader levende træ af egetræer i en række regioner Northeastern og midtvestlige USA, ifølge US Forest Service hjemmeside. Dette insekt angreb mange arter af eg, tunnelføring i skoven og at skabe huller i overfladen af stammen. Voksne er aktive om nattetimer fra midten af juni til midten af August. Spætter bidrage til at kontrollere eg soegeren befolkninger, samt indførelse af formidic myrer.

Egeblad metodetrin

Egeblad tiers (Archips semafiranus) lever af røde, karminrøde og hvide oaks i den østlige del af Nordamerika, ifølge TreeHelp.com. De overleve i æg form i løbet af vinteren og luge i midten af maj. Gul-brun larverne forårsager omfattende bladtab og forvrængning af blade. Bruge carbaryl eller cyfluthrin for at kontrollere skadedyrsangreb. Befrugtende træerne også hjælper dem til at modstå skadedyrsangreb, ifølge webstedet staten Maine.

Eg Sawfly

Den karminrøde eg sawfly (Caliroa quercuscoccineae) er en flylike, sort til mørke-grøn hveps hvis larver kan helt defoliate egetræer, især unge eller stresset træer. Dette insekt Overvintrer i en kokon og fremstår som et ½ tomme, grøn larve, der i sidste ende bliver de flyvende voksen form. Anvende spinosad, imidacloprid eller malathion, når larverne er lille.

Sigøjner møl

Sigøjner møl (Lymantria dispar) forårsager store skovrydning af træer i mange områder af den amerikanske nordøst. De foretrækker hvide, røde, sorte og chestnut oaks for fodring, men også bytte om andre typer af træer, ifølge webstedet Pennsylvania Department of Natural Resources. Sigøjner møl lever gennem vinteren i ægget fase, rugeæg under midten af April og medio maj. Biologisk kontrol sådanne, som svampen Entophaga maimaiga, virussen LdMNPV og en metallisk, grønne billen kaldet Calosoma syncophanta bidrage til at kontrollere sigøjner møl populationer.

Relaterede artikler