Hvor længe kan maden bo i køleskab uden strøm?

July 10

Hvor længe kan maden bo i køleskab uden strøm?

Køleskabet kan være en af de mest anvendte apparater i en husholdning, åbnet for morgenmad, frokost, middag og snacks hele dagen. Ligesom enhver anden form for elektronik, kølemøbler undertiden gå på fritz og mister magt, som kan starte en tikkende ur som folk skynder sig for at redde, hvad der er indeni.

Betydning

Uanset om årsagen er en strømafbrydelse, sort eller delvis mørklægning eller ledninger problem med apparatet, et køleskab, der mister magten kan hurtigt bringe en husstand til en stilstand. University of Minnesota udvidelse rapporterer, at når et køleskabet mister magt til at køle, det har omkring fire timer af tid tilbage ved almindelig temperatur før dens indvendige bliver varm.

Identifikation

Der er et par måder at vide, hvornår et køleskabet har mistet magten. Hvis køleskabet gør en regelmæssig lav brummen eller summende lyd, kan denne støj stoppe helt eller blive særdeles høj, når strømmen er afbrudt. Området omkring køleskabet kan have en vandpyt (fra fryseren afisning og siver ud). Den hurtigste og mest almindelige måde at vide er, at lyset ikke tændes, når lågen åbnes. Et køleskab, der har mistet magten kan også afgiver en lugt som mad begynder at nedbrydes.

Fakta

Ved tidslinjer. De hurtigste lovovertrædere til at gå bad er dyre-baserede produkter. Ifølge University of Florida kooperative Extension Service, kan kylling og kød blive farlige efter to timer ved en temperatur over 40 grader eller helt uden køleanlæg for 12 timer. Skolen rådgiver at noget mælkebaserede (herunder creamed fødevarer, bløde oste og custards) blive kasseret straks, fordi de kan ødelægge uden afgiver en lugt eller udseendet af fordærv.

Andre almindeligt anvendte elementer vil være touch og gå. University of Minnesota udvidelse citerer åbnede krukker af krydderier, frugt, juice og hele frugter og grøntsager som elementer, der bør være i stand til at ride ud en strømafbrydelse, men rådgiver eyeballing fødevarer for skimmel, uklar væske og enhver anden form for misfarvning før du spiser.

Løsning

Triage fødevarer, så snart køleskabet mister magten. Skift så mange elementer i fryseren som muligt; mens fryseren også vil være uden strøm, det er en koldere aktuelle temperatur end køleskabet og derfor tager det længere tid at varme. Umiddelbart bruge fødevarer som mælk, kød og levn/takeout. Varer som sodavand, flaske vand og uåbnet juice har ingen risiko.

Udvide tidslinjen af fødevarer ved at overføre alle poser med is (eller hælde isterninger fra reservoiret i en plasticpose) og lægge dem i køleskabet. Isen vil til sidst smelter men vil bidrage til at holde køleskabet cool.


© 2019 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com